Get Adobe Flash player

 

Hír - A Back 4 Blood monumentális kampány előzetese megmutatta milyen harc vár a Cleanerekre!

Mom, a tapasztalt vezető, aki soha nem hátrál meg a kihívás elől és csapata a Cleanerek az emberiség utolsó reménysége a Devil Worm uralta zombik ellen. Az emberiség a kihalás peremére sodródott, a fertőzöttek hordái szabadon portyáznak a Földön. Csak a Cleanereknek van lehetősége megállítani ezt a katasztrófát, de ehhez mindenkire szükségük van, aki képes és hajlandó küzdeni azért, ami egykor az emberiségé volt.


Tarts velünk a kaszabolásra a kritikusok által elismert Left 4 Dead-sorozat alkotóinak új játéka, a belsőnézetes kooperatív zombi lövölde, a Back 4 Blood keretében. A Back 4 Blood története egy katasztrofális járvány után játszódik, ahol az emberiség többsége hallott, vagy megfertőzte a Devil Worm parazita. A leírhatatlan eseményekben megkeményedett, és bátorságát összegyűjtve az emberiség maradékáért harcba szálló csapatnyi apokaliptikus veterán, a Cleaners lép színre, hogy szembenézzen a Ridden néven ismert fertőző horrorral, és visszafoglalja a világot. A Back 4 Blood izgalmas, pillanatról pillanatra változó dinamikus játékmenettel, valamint rendkívül változatos és testreszabható akcióval biztosítja, hogy a játékosoknak mindig lesz miért visszatérnie.


A Back 4 Blood elérhető 2021 október 21-étől, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 és PC konzolokon. Azok a játékosok, akik előrendelésben megvásárolják a Back 4 Blood-ot, hozzáférést kapnak a Fort Hope Elite Weapon Skin Packhoz*.

 

* Ezen lehetőség pontos részletezése a résztvevő partnerek termékoldalán található meg. Ezen információ tájékoztatásul szolgál, és nem minősül ajánlattételnek."

 2021.09.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 6 (XONE/XSX) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS5) Lövöldözős / FPS
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes