Get Adobe Flash player

 

Hír - A BANDAI NAMCO EUROPE ÉS A SUPERMASSIVE GAMES BEMUTATJA A ‘THE DARK PICTURES ANTHOLOGY: THE DEVIL IN ME-T

A BANDAI NAMCO EUROPE ÉS A SUPERMASSIVE GAMES BEMUTATJA A ‘THE DARK PICTURES ANTHOLOGY: THE DEVIL IN ME-T
A BANDAI NAMCO Europe és a Supermassive Games bejelenti a negyedik fejezetet és egyben a szezon fináléját, a The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me-t.

Egy csapatnyi dokumentumfilmes titokzatos meghívót kap H.H. Holmes, az Egyesült Államok első sorozatgyilkosának „Murder Castle" néven elhíresült pokoltanyájának pontos mására. Rövid időn belül kiderült, hogy megfigyelik őket, és sokkal több forog kockán, mint a nézőszámuk...

Ugorj fejest az antológia eddigi legvérbőbb sztorijába, ahol minden egyes döntésed életekről szól. Nézd végig, ahogy szerencsétlen stábod egy kifacsart „vendéglátónak" esik áldozatául, aki prédái minden mozdulatát lesi.

Reméljük élvezni fogod az ittléted...

 

Nézz be a „Murder Castle" kulcslyukán az első trailerrel: https://youtu.be/lrrJQ4qcs5E


Miközben a The Devil in Me-re vársz, add át magad a halloween-i hangulatnak a The Dark Pictures Anthology korábbi történeteivel: a Man of Medan, a Little Hope, és a nemrég megjelent House of Ashes csak rád vár!

További információkért látogass el a BANDAI NAMCO Entertainment Europe oldalára vagy kövess minket Facebookon, Twitteren és YouTube-on.2021.10.29
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes