Get Adobe Flash player

 

Hír - A CAPCOM BEMUTATTA A TÚLÉLŐHORROR MŰFAJ KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓJÁT

A PlayStation Future of Gaming digitális eseményén a vezető videojáték fejlesztő és kiadó Capcom bejelentette a nagysikerű Resident EvilTM-sorozat nyolcadik játékát Resident EvilTM Village címen. Ez a vadonatúj cím a Capcom saját RE Engine motorjával készül, mely olyan játékokat keltett már életre, mint a Resident EvilTM 7 biohazard, a Resident EvilTM 2, a Resident EvilTM 3 és a Devil May CryTM 5. A RE Engine a következő generációs konzolok technológiájával új magasságokba fogja emelni a Resident Evil Village túlélőhorror élményét, ami 2021-ben fog megérkezni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és PC-re.

 

A játék bemutatkozó előzetesében a Capcom betekintést enged a Resident Evil Village új helyszínébe és cselekményébe. Az évekkel a kritikusok által elismert Resident Evil 7 biohazard után játszódó új történetben Ethan és felesége Mia békésen élnek egy új helyszínen, múltbéli rémálmaikat hátrahagyva. Azonban miközben új életüket építik fel, újabb tragédia éri őket. A pár életében ugyanis ismét felbukkan Chris Redfield, a Resident Evil-sorozat legendás hőse, ami futólag a Resident Evil 7 biohazard során is feltűnt, szörnyű módon forgatva fel életüket, Ethan-t pedig összetörve és egy vadonatúj rémálomba taszítva.

 

A Resident Evil Village belsőnézetes akciója azzal veszi kezdetét, hogy a játékosok magukra öltik a zavarodott és összetört Ethan szerepét, ahogy igyekszik felderíteni az egykor békés faluban pusztító szörnyű horrort. Hátborzongató utazása során a játékosoknak minden lélegzetvételükért meg kell küzdeniük, hogy felülkerekedjenek a rájuk vadászó új ellenfeleken, amik megfertőzték a hófedte falu lakóit. A következő generációs konzolok erejével a valósághűség és a félelem könyörtelen érzése minden túlélésért folytatott kétségbeesett küzdelemmel tovább fokozódik, miközben a nyugalom pillanataiban a játékosok azt fogják találgatni, hogy milyen borzalmak várnak még rájuk.

 

A Resident Evil Village 2021-ben jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és PC-re.2020.06.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes