Hír - A CHAMPIONS OF CHAOS AUGUSZTUS 23-ÁN ÉRKEZIK A TOTAL WAR: WARHAMMER III-HOZ

A CHAMPIONS OF CHAOS AUGUSZTUS 23-ÁN ÉRKEZIK A TOTAL WAR: WARHAMMER III-HOZ

 

A káoszistenek négy szolgája versenyez a felemelkedésért, hogy örökre megváltoztassák a köztük lévő erőviszonyokat. Melyikük bizonyítja be, hogy érdemes az istenek kegyeire és jut el az ősi arénavároshoz, Zanbaijin-hoz, hogy magáénak tudja az mágikus erejét?

 

A Champions of Chaos a Total WarTM: WARHAMMER III® legújabb DLC-je. Egy bajnokhoz méltóan, a Lords csomag négy új Warriors of Chaos legendás nagyurat hoz el a szokásos kettő helyett, melyek közül mindegyik a négy pusztító káoszisten egyikével áll szövetségben. Indulj el a romboló kampányokra az új játékmenet mechanikákkal, pusztíts több, mint ötven új harcegységgel és élvezd az új ingyenes tartalmat, a világméretű Immortal Empires kampánymódot.

 

Nézd meg a legelső trailert itt: https://youtu.be/W5ea7Y6ACOo

 

Négy új legendás nagyúr:
A hírhedt cselekedeteiknek köszönhetően a káosz bajnokai felemelkedtek, hogy a négy sötét isten kegyeibe férkőzzenek. Az első, aki bemutatásra került, az Azazel, a kárhozat hercege. Az emberiség átka az ősidők óta, a folyamatos odaadó és kicsapongó tettei magasra emelték őt Slaanesh, a mértéktelenség és a hedonizmus káoszistenének szemében.

 

Egy új kampány élmény:
Zanbaijin ősi arénavárosában a káoszistenek szolgái már évezredek óta összecsapnak, és az elesettek lelkei az Altar of Battle-be záródnak. Káoszbajnokként fel kell keltened a mestered figyelmét a vérontással és rituálékkal, mielőtt megszereznéd a mágikus erejét.

 

Több, mint ötven új egység:
Vesd bele magad egy vérszomjas harcba olyan különböző harcegységek oldalán, mint a Warshrine of Chaos (A káosz hadszentélye), amely borzalmas ajándékokkal lepi meg azokat, akik meghozzák a megfelelő áldozatot, a Káosz Lovagok, akik mintegy pengefalként vágtatnak a tüskés páncéljukban és szinte belerobbannak az ellenség soraiba, vagy éppen a Chosen, azaz a kiválasztottak, akik igazi mészárosok és a nagyúr hadseregének belső körét alkotják.

 

Ingyenes tartalom:
Az Immortal Empires egy új, nagyszabású kampánymód, amely ingyenesen elérhető a 3 Total War: WARHAMMER cím bármelyikével rendelkező játékosoknak. A Champions of Chaos-szal együtt bétában megjelenő Immortal Empires kombinálja a szárazföldeket, a legendás nagyurakat, harcegységeket és még sok mást az egész trilógiából egy kolosszális méretű játékmódban, amely a Warhammer világában játszódik.

 

Blood For The Blood God III:
Ez a véres effekteket tartalmazó csomag számos felnőtt besorolású animációt ad hozzá a Total War: WARHAMMER III-hoz, mint a vérfröcskölés, a végtagok leválasztása, vérrel borított kezelőfelületi elemek, globális kampányesemények, amelyek nagyobb vérontást eredményeznek a csatákban, és még sok mást. Ingyenesen elérhető lesz a Blood for the Blood God I vagy II tulajdonosainak.

 

További információkért a Champions of Chaos-ról, az Immortal Empires-ről vagy a Blood for the Blood God III-ról, látogass el a Total War blogra itt.2022.07.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes