Hír - A COMPANY OF HEROES 3 MÁR ELÉRHETŐ PC-RE!

A COMPANY OF HEROES 3 MÁR ELÉRHETŐ PC-RE!

 

Nézd meg a legújabb tutorial sorozatot, hogy csiszolj a harckészségeiden

 

A Relic EntertainmentTM, Inc. és a SEGA® Europe Limited izgatottan jelentették be, hogy a Company of HeroesTM 3, a kedvelt stratégiai franchise sokak által várt harmadik címe már elérhető PC-n!

 

Nézd meg a megjelenési trailert itt: https://youtu.be/crkeGyyD2Go

 

Mivel a Company of Heroes 3 a sorozat történetének legnagyobb játéka, A SEGA és a Relic összeálltak a közösség tagjaival, hogy megalkossanak egy izmos, 23 részből álló tutorial videósorozatot, amely bemutat mindent a harc alapjaitól egészen fejlett technikákig, mint a behatolás vagy az ellentámadás.

 

A régi Company of Heroes tartalomkészítő, SkippyFX áttekinti az egységeidnek való parancsok kiadásának alapjait, hogy hogyan tartsd meg a győzelmi pontokat, és a repterek elfoglalásának a stratégiai fontosságát. A CoH verseny lebonyolító StormlessUK bemutatja, hogy milyen helyzetben melyik tankot érdemes használni, hogyan pozícionáld őket a páncélzatuk teljes kihasználásához és hogy hogyan alakíthatsz ki új útvonalakat a gyalogságodnak.

 

Mindeközben, lefedve még több haladó taktikát, egy másik tartalomgyártó, Elpern elmagyarázza, hogy a CoH3 Veterancy rendszere hogyan jutalmazza a kitartó egységeidet, vagy hogy hogyan tudják a fejlesztések az alap egységeidet specializált fenyegetéssé alakítani, mint a lángszórót használó Royal Engineer.

 

Végül, de nem utolsó sorban, Tightrope bemutatja hogyan lehet ellentámadást indítani minden lehetséges fenyegetés ellen stratégiai és taktikai szinteken, felhasználva a védekező anti-tank egységeket és a halálos, sasszemű mesterlövészeket.

 

Nézd meg ezeket a tutorialokat, hogy keresztülsegítsenek téged az Italian Dynamic kampányon, a North African Operationön, vagy a következő multiplayer meccseden a Company of Heroes 3-ban.

 

További információkért a Company of Heroes 3-ról, látogass el a www.companyofheroes.com weboldalra, ahol a játékosok szintén feliratkozhatnak a CoH-Developmentre, a Relic közösségi visszajelző felületére. Követheted a játékot a YouTube, Twitter, Instagram, és Facebook felületeken. További információkért a SEGA Europeról, látogass el a www.sega.co.uk weboldalra vagy kövesd őket a Facebook, Instagram, YouTube és Twitter oldalukon.2023.02.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes