Get Adobe Flash player

 

Hír - A COMPANY OF HEROES 3 MULTIPLAYER PREALFÁJA MÁTÓL ELÉRHETŐ A STEAMEN!

A COMPANY OF HEROES 3 MULTIPLAYER PREALFÁJA MÁTÓL ELÉRHETŐ A STEAMEN!


Töltsd le a buildet már most, és légy részese a CoH fejlesztői programjának


A legendás stratégiai franchise visszatért, kombinálva az intenzív csatákat az új stratégiai lehetőségekkel a lélegzetelállító mediterrán környezetben. A Relic EntertainmentTM és a SEGA® Europe Ltd. örömmel jelenti be, hogy mától kezdődően egy új Company of HeroesTM 3 multiplayer pre-alfa érhető el, a végleges játék 2022-es megjelenése előtt. A játékosok ellátogathatnak CompanyOfHeroes.com oldalra, hogy csatlakozzanak a CoH fejlesztői programjához, és előtöltsék a multiplayer pre-alfát!

 

Nézd meg a trailert: https://youtu.be/cHLg0Ti2AAQ


A multiplayer pre-alfa lehetővé teszi a játékosoknak, hogy betekintést nyerjenek az új, izgalmas multiplayer csatákba. Négy olaszországi térkép érhető el több játékmódban, beleértve a co-op vs AI-t, a kompetitív PvP-t, a Skirmish vs AI-t, miközben olyan ismert és új funkciók próbálhatók ki, mint a teljes taktikai szünet a skirmish módban, a járművek oldalsó páncélzata, a vertikalitás, a csatacsapatok, vagy a veterán-rendszer. Két klasszikus frakció tér vissza: az Egyesült Államok és a Wehrmacht, mindegyik egyedi, a játékot felforgatni képes képességekkel. További frakciók bejelentése is várható a megjelenéshez közelebb, így a Company of Heroes 3 több tartalommal fog rendelkezni, mint valaha.

 

A Relic közösségi platformján, a CoH-Developmenten a szenvedélyes játékosok már a Company of Heroes 3 bejelentése óta megosztották értékes visszajelzésüket, beleértve a nyári pre-alfa preview buildet. A stúdió izgatottan várja a friss visszajelzéseket az új multiplayer pre-alfa megjelenését követően, hogy a beérkezett visszajelzések alapján az eddigi legnagyobb és legjobb multiplayer élményt nyújtsák.

 

A Company of Heroes 3 Multiplayer pre-alfa November 30, 18:00-tól játszható egészen december 7, 05:00-ig. Mindenki, aki már rendelkezik COH-Development-fiókkal, és játszott az első pre-alfával, megtalálhatja a Multiplayer pre-alfát Steam könyvtárában. Az új játékosok regisztrálhatnak a COH-Developments program itt és Steam-fiókjuk hozzácsatolásával elérhetik a pre-alfát.

 

További információkért a Company of Heroes 3-ról látogasd meg a www.companyofheroes.com oldalt, ahol a játékosok fel is iratkozhatnak a CoH-Development programba. A játékkal kapcsolatos fejleményeket követheted YouTube-on, Twitteren, és Facebookon is. További információkért a SEGA Europe-pal kapcsolatban, jelentkezz be a www.sega.co.uk oldalon és kövess minket a Facebookon, Instagramon, YouTube -on és a Twitteren.2021.11.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes