Hír - A Company of Heroes 3 november 17-én jelenik meg PC-re

A Company of Heroes 3 november 17-én jelenik meg PC-re


Bemutatásra került a North African Operation is

 

A Relic Entertainment, Inc és a SEGA® Europe Limited izgatottan jelentették be, hogy a Company of HeroesTM 3, a sokak által kedvelt RTS franchise legújabb része november 17-én jelenik meg. A Company of Heroes 3 mind a rajongókat, mind pedig az újoncokat a franchise történetének eddigi legnagyobb és legmélyebb egyjátékos élményével ajándékozza meg. A CoH3 megjelenésekor négy játszható frakciót kínál, valamint két egyedi egyjátékos élményt, az Italian Dynamic Campaign-t (Olasz Dinamikus kampány) és a North African Operation (észak-afrikai művelet).

 

Akik alig várják, hogy kezükbe vehessék a Company of Heroes 3-at, nem szükséges, hogy novemberig várjanak. Látogass el a CompanyOfHeroes.com weboldalra és regisztrálj a Relic közösségi visszajelzés programjára, a COH-Development-re, hogy hozzáférést kapj egy küldetéshez a most bemutatott North African Operation-ből. A játékosok kipróbálhatják a Mission Alpha-t és átvehetik a parancsnokságot a hírhedt Deutsches Afrikakorps (DAK) felett, miközben próbálják kiűzni a briteket a megerősített pozíciójukból. A Mission Alpha egy hétig ingyenesen játszható a Steamen július 12 és 19 között.

 

Miközben a korábban bejelentett Italian Dynamic kampány egy szerteágazó, nyílt-végkimenetelű élményt nyújt, az észak-afrikai művelet, azaz a North African Operation egy inkább klasszikusan felépített, narratíva által vezérelt egyjátékos élménnyel gazdagít. Egy seregyi új szerelő teljesen megváltoztatta az észak-afrikai csatateret, ahol a tankok lehetővé teszik, hogy koordinált, gyors támadásokat hajtsanak végre, amivel felülkerekedhetnek az ellenségeken.Erős olasz egységeket hívhatunk magunkhoz a Mission Alpha során, mint a Guastatori harcmérnökök és az L6/40 könnyűtankot. A játékosok szintén élvezhetik az új alapvető játékmenet innovációkat, mint az oldalsó páncél, az ellenséges járművek gyógyulása és a járművontatás, amely lehetővé teszi, hogy újrapozícionáld a nehézágyúidat, mint a német Flak 36 és a brit 17-Pounder.

 

Előrendelői ajánlat


A játékosok hamarosan előrendelhetik a Company of HeroesTM 3-at, amivel bónusz ajándékokhoz juthatnak a megjelenéskor. A dobozos Premium Edition tartalmazza a Devil's Brigade DLC csomagot, egy érdeméremet, egy zsebiránytűt, egy gyűjtői albumot és még sok mást. A dobozos Premium Edition továbbá hozzáférést ad a CoH3 első kiegészítőjéhez, amely 2023-ban érkezik Steamre.

 

Mission Alpha hozzáférés


Azok a játékosok, akik korábban feltelepítették az előző két Pre-Alpha build egyikét, láthatják majd a Mission Alpha küldetést automatikusan megjelenni a Steam könyvtáraikban. Az új játékosok regisztrálhatnak a CoH-Development-re és követhetik az utasításokat a weboldalon, hogy hozzáférést kapjanak a Mission Alpha-hoz és fontos visszajelzést adhatnak CoH3-ról a Relic fejlesztői csapatának.

 

Hogy többet megtudj a Company of HeroesTM 3-ról, látogass el a CompanyOfHeroes.com weboldalra, vagy kövesd a játékot a YouTube, Twitter, és Facebook oldalakon. További információkért a SEGA Europe-ról, látogass el a www.sega.co.uk weboldalra és kövesd őket a Facebook, Instagram, YouTube és Twitter platformokon.2022.07.13
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes