Hír - A DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace repülve érkezik meg a mai napon PC-re és konzolokra!

A DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace repülve érkezik meg a mai napon PC-re és konzolokra!

A SUPER-PET-ek, KRYPTO és ACE készen állnak, hogy átvegyék az uralmat az égen és megmentsék Metropolis állatait

 

Az Outright Games, a gyerekek interaktív szórakoztatásának vezető kiadója bejelentette, hogy megjelent a DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace. Ezt az új játékot, melynek licencét a Warner Bros. Interactive Entertainment kezeli a DC engedélyével, a Warner Bros. Pictures animált filmje, a DC League of Super-Pets ihlette, amely július 29-én jelenik meg a mozikban. A DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace már elérhető PlayStation®, Xbox és Nintendo Switch konzolokon, valamint PC-n.

 

Nézd meg a megjelenési trailert itt: https://youtu.be/EkA7FMTK34s

 

A játékban Metropolis sorsa a DC ikonikus Super-Pet-jei, Krypto és Ace mancsában van, miközben egy magasröptű kalandra indulnak, hogy szembeszálljanak Superman ősellenségével, Lex Luthorral. Felhasználva az intellektusát és forrásait, Lex kiötlött egy tervet, hogy elfogják a kóbor állatokat a városban és most rajtad a sor, hogy megállítsd!

 

Játssz a Super-Pet-ekként ebben a 3D sínen futó akciójátékban, és teljesíts több küldetést Metropolisban, felhasználva az egyedi készségeiket, hogy megmentsd a kóborállatokat Lex Luthor robotseregének karmai közül! Amint megmentetted az összes kóborállatot, a játékosok segíthetnek nekik szerető otthonra találni azzal, ha elviszik őket egy örökbefogadási ügynökséghez.

 

Fő jellemzők:

 

 

  • SZÁLLJ SZEMBE A DC LEGHITVÁNYABB SZUPERGONOSZÁVAL - Harcolj Lex Luthorral és a LexBots robotseregével, akiket szabadjára eresztett egész Metropolisban, hogy elkapják a város kóborállatait!

  • JÁTSSZ A KEDVENC SUPER-PET-JEIDKÉNT - Superman és Batman házikedvencei, Krypto és Ace megérkeztek, hogy megmentsék a napot egy kis segítséggel a házikedvenc barátaiktól, PB-től, Mertontól és Chip-től.

  • FEJLESZD AZ ERŐIDET ÉS A FELSZERELÉSED - Segíts PB-nek, Mertonnak és Chip-nek, hogy feloldhassák az erős új fejlesztéseiket, amelyekkel segíthetik Krypto-t és Ace-t a küldetésük során és juss hozzá három egyedi képességhez minden játszható házikedvenccel, ahogy a játékban előre haladsz!

  • MINDEN HÁZIKEDVENCNEK SZÜKSÉGE VAN OTTHONRA - Ahogy megmented a kóbor állatokat Lex Luthor-tól, segíthetsz nekik új otthonra találni Metropolis lakosaival egy házikedvencadoptációs minijátékban.

 

 

A DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace önálló történettel rendelkezik, amely az azonos univerzumban játszódó, DC League of Super-Pets filmen alapszik, mely nemzetközileg július 27-én jelenik meg a mozikban.

 

Terry Malham, az Outright Games CEO-ját idézve: "Annyira izgatottak vagyunk, hogy a mai napon megjelent a DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy felszálljanak a legszerethetőbb Super Hero házikedvencek egyikeként. Csodálatos volt megint a partnerünkkel, a Warner Bros.-szal dolgozni egy újabb nagyszerű gyerek franchise-on és alig várjuk, hogy a bármely korú DC rajongók kipróbálhassák a legújabb DC kalandot."

 

A DC League of Super-Pets-inspirálta szórakozás folytatódik július 19-én kedden, amikor a DC megjelenít egy eredeti képregényt, melyet Heath Corson írt és Bobby Timony alkotott, a DC League of Super-Pets: The Great Mxy-Up-ot. Krypto, Ace és a többi Super-Petnek meg kell mentenie emberi megfelelőjüket a Justice Leagueből, Mr. Mxyzptlk, az ötödik dimenzióból érkező mágikus manótól, mielőtt a csínytevése elpusztítaná egész Metropolist!

 

A DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace a mai naptól elérhető Nintendo Switch, PlayStation 4 és Xbox One konzolokon, valamint PC-n és Stadián. Ingyenes Xbox Series X|S és PS5 frissítések szeptember 30-án válnak elérhetővé.2022.07.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes