Hír - A DÍJNYERTES AKCIÓ-RPG, AZ ELDEN RING 20 MILLIÓ PÉLDÁNYBAN KELT EL VILÁGSZERTE

A DÍJNYERTES AKCIÓ-RPG, AZ ELDEN RING 20 MILLIÓ PÉLDÁNYBAN KELT EL VILÁGSZERTE

 

A Bandai Namco Entertainment Inc. és a FromSoftware, Inc. bejelentették, hogy az általuk közösen fejlesztett akció-RPG, az ELDEN RING, több, mint 20 millió példányban kelt el világszerte.

 

A február 25-ei megjelenése óta az ELDEN RING továbbra is teóriákat szül és eszmecseréket vált ki, miközben a kegyvesztettek a világ minden tájáról felfedezik a Lands Betweent és összekötik a karaktereket és eseményeket, hogy egy mély és rejtélyes történetet fedhessenek fel.

 

A játékosok és a kritikusok által is elismert cím több különböző díjat zsebelt be a megjelenésének éve során. Mind a Bandai Namco Entertainment Inc., mind pedig a FromSoftware, Inc. hálás minden egyes játékosnak, aki belép ebbe a világba.

 

Az ELDEN RING országszerte kapható a hazai boltokban PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokra.

 

További információkért az ELDEN RING-ről és a Bandai Namco Europe további címeiről, látogass el a https://www.bandainamcoent.eu weboldalra, vagy kövesd őket a Facebookon: https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU. Csatlakozz a beszélgetésbe a Twitteren: https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU.2023.02.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes