Hír - A DRAGON BALL: THE BREAKERS OKTÓBER 14-ÉN JELENIK MEG

A DRAGON BALL: THE BREAKERS OKTÓBER 14-ÉN JELENIK MEG


Egy zárt hálózati tesztlehetőség lesz augusztus 6-án és 7-én, amelyre már regisztrálhatsz

 

A vezető videójátékfejlesztő és kiadó, a Bandai Namco Entertainment Inc. bejelentette, hogy a DRAGON BALL: THE BREAKERS október 14-én jelenik meg. A játék elérhető lesz PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re, továbbá kompatibilis lesz PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon. Az előrendelés hamarosan elindul.

 

A DRAGON BALL: THE BREAKERS dobozos kiadást is kap:
- A Special Edition lesz elérhető, amely tartalmazza majd az alapjátékot, valamint a Special Edition csomagot, amelyben egy testreszabható ruházat, a "Two-Handed Good" győzelmi póz és a "Dragon (Yellow)" járműskin kapott helyet. Az előrendelés hozzáférhetővé teszi az "Android 18 Transphere"-t és a "Scouter (Blue)" kiegészítőt.*

 

A DRAGON BALL XENOVERSE univerzumában játszódó DRAGON BALL: THE BREAKERS egy héttagú túlélőcsapatot állít kihívás elé, azzal, hogy szökjenek meg a Raider elől. A Raidernek, amely a franchise egyik legnagyobb főellensége, használnia kell majd a hatalmas erejét és az egyre erősödő evolúcióit, hogy levadássza és legyőzze a túlélőket.

 

A túlélők átlagos civilek, akik egy "Temporal Seam"-be kerültek, amely egy olyan helyre börtönözte be őket, ahol a tér és az idő nincsenek szinkronban. A túlélők fő feladata, hogy kijussanak a "Temporal Seam" csapdájából, felhasználva a különböző kütyüiket, melyek közül a legértékesebbek a Transphere-ek, amelyek a szuperharcosok lelkeit őrzik és különleges képességekkel és erőkkel ruházzák fel a használóikat.

 

Ezt a veszélyes környezetet a túlélők a Raiderrel osztják meg, az egyetlen remény, hogy használják a Szuperidőgépet, hogy kikerüljenek a Temporal Seam-ből, mielőtt az ellenségük megállíthatatlan lesz.

 

A zárt hálózati tesztre minden platformon sor kerül augusztus 6-án és 7-én. Regisztrálj az eseményre itt, hogy esélyed legyen a zárt hálózati teszthez való hozzáférésre. A ZHT alatt Frieza, a legutóbb bejelentett Raider, valamint Cell lesznek elérhetőek. Avatar, Oolong Survivor Skin és Bulma Survivor Skin szintén elérhetőek lesznek túlélőként.

 

A ZHT az alábbi időpontokban lesz játszható:
- Augusztus 6, szombat - 4:00 - 8:00-ig
- Augusztus 6, szombat - 14:00 - 18:00-ig
- Augusztus 6, szombat - 20:00 - 24:00-ig
- Augusztus 7, vasárnap - 4:00 - 8:00-ig


Később egy nyílt bétateszt is elérhető lesz. További információk később várhatóak.

 

További információkért a DRAGON BALL: THE BREAKERS és a Bandai Namco Europe további termékeiről látogass el a www.bandainamcoent.eu weboldalra. Kövesd a Twitter fiókjukat: https://twitter.com/dragonballgames.

 

*Az egyes előrendelői ajánlatok, az egyes kiadások tartalmai boltonként és országonként eltérhetnek egymástól. A pontos részletekért a hazai boltoknál érdeklődj2022.07.21
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes