Get Adobe Flash player

 

Hír - A Fallout 76 - Test Your Metal frissítés már ingyenesen elérhető minden játékosnak

A Fallout 76 - Test Your Metal frissítés már ingyenesen elérhető minden játékosnak


A legújabb Fallout 76 frissítés már ingyenesen elérhető minden játékosnak. A Test Your Metal három új, nyitott eseményt hoz el nekünk: a "Test Your Metal", az "Eviction Notice" és a "Moonshine Jamboree" eventeket. A 9. szezon részeként megismerkedhetünk a "Heart of Steel: A Dread Island Tale" eredményjelzővel, ahol minden játékos gyűjthet S.C.O.R.E.-t, hogy feljebb kerüljenek és így új jutalmak váljanak elérhetővé.

 

Nézd meg a Test Your Metal trailert itt: https://youtu.be/xUheEfBPi-0

 

Test Your Metal
A The Brotherhood of Steel egy Field Team-et küld, hogy vizsgálja meg a Rust Eagles-t, egy csapatnyi Blood Eagle-t, akik robotalkatrészeket gyűjtenek, hogy harci robotsereget állítsanak fel. Ez az esemény a térképen jelenik meg a Metal Dome-nál, a Savage Divide-ban a Fort Atlastól északra. Beszélj Initiate Pappas-szal az az esemény elkezdéséhez. Élj túl három kört három másik Brotherhood Field Team taggal a Rust Eagle-ök gépei ellen. Szerezz lootot, tapasztalati pontot és ritka jutalmakat, mint a Botsmith Armor szett elkészítési terve.

 

Eviction Notice
Hemzsegnek a Super Mutantok (szupermutánsok) a Settlers of Foundation új táborhelyénél, akik a "Rad Scrubber" nevű gépezettel próbálnak véget vetni a halálos sugárzásnak. Ez az esemény a térképen egy kráterben jelenik meg, a Foundationtól keletre, Hunterville-nek délre a Savage Divide-ban. Győzd le a Super Mutantok hullámait és védd meg a Rad Scrubbert a támadásaiktól, hogy biztosítsd a működését. Gyűjts Settler frakció hírnevet, lootot és esélyt arra, hogy a háromcsillagos legendás fegyverek egyikét a begyűjthesd, amelyek mindegyike egy egyedi új festést is visel magán.

 

Moonshine Jamboree
Ned, a szeszcsempész a The Mire-ben, a Sunday Brothers Cabinban lévő bár mögött dolgozik. Látogasd meg Nedet, hogy elindítsd az eseményt és segíts neki megszerezni a Mire Magic Moonshine legfontosabb összetevőjét, az Acidic Gulper Venomot. Gyújtsd meg a Jamboree Bonfire-t és verd vissza a Gulperek támadását és gyűjtsd össze a Venomot. Helyezz be 30 Venomot a szeszfőzőbe és biztosítsd, hogy érintetlen marad, hogy győzelmet arass. Gyűjts Raider frakció hírnevet, lootot és az új "Gulper Smacker" kézifegyvert és néhány üvegnyi Gulpershine-t, hogy felerősítsd a Gulper Smacker sebzését.

 

A mai naptól szintén elérhető a 9. szezon, amely elhozza a Heart of Steel: A Dread Island Tale-t. Játszd végig, hogy esélyed legyen megnyerni a Dread Island Bundle-t, a Bone Bow Skint, a Throne of Bone-t, és még sok mást. A Fallout prémium tagjai speciális jutalmakat és nagyobb mennyiségű S.C.O.R.E.-t gyűjthetnek a jelenlegi szezonban.



2022.06.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes