Hír - A Gigantosaurus: Dino Kart ma megjelenik PC-re és konzolokra

A Gigantosaurus: Dino Kart ma megjelenik PC-re és konzolokra

 

A játékosok, legyenek bármilyen korúak, már versenyezhetnek az egyik legnépszerűbb gyermeksorozat, a Gigantosaurus közönségkedvenc karaktereivel

 

Nézd meg a megjelenési trailert itt: https://youtu.be/IRu3hjRY-HU

 

Az Outright Games és a Cyber Group Studios bejelentették, hogy a Gigantosaurus: Dino Kart mától elérhető. A Gigantosaurus franchise első karting játéka már országszerte kapható a hazai boltokban Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X konzolokra.

 

Ez a teljesen új Gigantosaurus élmény több órányi történeti tartalmat kínál, valamint lehetővé teszi a játékosoknak, hogy nyolc különböző karakterként játszanak, melyek mind ismerősek lehetnek a sikeres TV sorozatból, mint Bill, Mazu, Rocky és Tiny. Játssz egyedül vagy a családod és a barátaid ellen, akár négyen egyszerre az osztott képernyős többjátékos módban, tizenöt, Cretaciában elterülő pályán keresztül.

 

A Gigantosaurus: Dino Kart a játékosokat ülteti a vezetőülésbe, miközben átszáguldanak három különböző környezeten a Savannah, a Jungle és a Mount Oblivion kupában, és felszedik a különleges képességeket, köztük a "Giganto's Roar"-t, egy olyan hangot, amely egy bizonyos távolságon belül lelassítja az ellenfeleket. Azok a játékosok akik beérnek a célba, választhatják a "Jetpack" pályákat, amelyek egyedi és mókás összetételűek, melyeken tesztelhetik a képességeiket.

 

Inspirációt nyerve az előző játék, a Gigantosaurus: The Game versenyzős szegmenseinek fogadtatásából és a "Racing Giganto'' című epizódból, a 3D Clouds kiterjesztette ezt a koncepciót egy játékká, játszható karakterekkel, képességekkel és természeti akadályokkal, hogy a meglepetés erejét alkalmazzák a pályákon. Az egész családot számba véve a tervezéskor, a játék három nehézségi szintet tartalmaz a különböző korosztályoknak, valamint három játszható módot, mint a "play with friends'', amely egy 4-játékos kanapé kooperatív mód, mely garantálja a mókát az egész családnak. Még a legkisebb játékosokat is számításba vették az azonnali verseny móddal, amely véletlenszerűen kiválaszt egy karaktert és egy pályát, az automatikus kanyarodást és gázadást, ezeket pedig a képernyőn megjelenő tippek egészítik ki, amiket Mazu, az eszes Ankylosaurus olvas fel hangosan, így az egész család tökéletesen szórakozhat. Mindegyik karakter egyedi járműskinekkel érkezik, így lehetővé téve számodra, hogy kiválaszd a kedvenceidet a verseny előtt.

 

A Gigantosaurus: Dino Kart az animált TV sorozaton, a Gigantosauruson alapul, amely jelenleg világszerte a Disney+ és Netflix felületein érhető el. Jelenleg 3 évaddal a háta mögött, a sorozat egy gyermekeknek szóló könyvsorozaton alapszik, amely több, mint 600 000 példányszámban keltek el világszerte.

 

Nick Ricks, Outright Games játékaiért felelős vezetője azt mondta, "Izgatottak vagyunk, hogy a megjelenését ünnepelhetjük a második Gigantosaurus kollaborációnknak, a Gigantosarus: Dino Kartnak a barátainkkal a Cyber Group Studiosnál. A Gigantosaurus: The Game-ben szereplő, jó fogadtatású versenyelemekre szerettünk volna építeni, valamint további kisegítő lehetőségeket adni a brand első kart racer játékához. Az automatikusan irányítható kartokkal, az instant verseny móddal és a versenytippekkel, amelyeket a képernyőn olvashatunk vagy hallhatunk, biztosítottuk, hogy a játék teljesen elérhető legyen a brand központi célcsoportjának és bármely korú játékosnak a kellő kihívást tudja majd nyújtani. A személyre szabott kartokkal és power-uppokkal, melyek mindegyike egy adott karakterre lett szabva, a rajongók egy teljesen új, immerzív módon élhetik át a Gigantosaurus világát."

 

Dominique Bourse és Thierry Braille, Cyber Group Studiostól azt mondták, „Egy csodálatos élmény volt a Outright Games-szel dolgozni egy második Gigantosaurus játékon. Számunkra fontos, hogy egy olyan partnerrel dolgozhassunk együtt, akik teljesen megértik a Gigantosaurus brandet, a közönség életkorától kezdve, a hozzájuk igazodó játékmechanikák megteremtéséig. Együtt sikeresen ültettük át az animációs sorozatot egy játék formájába. Cretacia valósághű megformálásával és a sorozat 8 karaktrének integrálásával köztük magával a Gigantosaurus-szal - a rajongók olyan módon kapcsolódhatnak a branddel, mint még soha."

 

Alex de Nittis, a 3DClouds Game Designerét idézve: „Fejlesztőként több szállal kapcsolódunk az árkád versenyjátékokhoz, mivel a Gigantosaurus: Dino Kart az ötödik kart racer kollaborációnk az Outright Games-szel, amelyet szándékosan a gyermekeket szem előtt tartva fejlesztettünk. Minden egyes új projekttel tovább tudjuk vinni a tanulságokat az előzőből, amely így lehetővé teszi, hogy mindegyik játék még ambiciózusabb és ami még fontosabb, új és fejlesztett kisegítő lehetőséget tartalmaz. Nem csak folytattuk a teszteléseket gyerekekkel, hogy a játék rájuk legyen szabva, hanem tovább bővítettük a funkciókat és teljesen újakat vezettünk be, mint az automatikus gázadás, ezzel tovább egyszerűsítve a vezetést és lehetővé téve egy még fiatalabb generációnak, hogy megismerjék a játékot a saját sebességükkel, anélkül, hogy kimaradnának a versenyzés öröméből."

 

A Gigantosaurus: Dino Kart már országszerte kapható a hazai boltokban Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series X konzolokra.2023.02.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes