Hír - A HOGWARTS LEGACY A WARNER BROS. GAMES EDDIGI LEGNAGYOBB GLOBÁLIS MEGJELENÉSE

A HOGWARTS LEGACY A WARNER BROS. GAMES EDDIGI LEGNAGYOBB GLOBÁLIS MEGJELENÉSE

 

Az első két hétben több, mint 12 millió példányban kelt el világszerte


Szintén beállította a megjelenésekor a rekordot a Twitchen a 1,28 millió egyidejű nézővel

 

A Warner Bros. Games Hogwarts Legacy-ja, a kritikusok által is elismert nyíltvilágú akció-RPG több, mint 12 millió példányban kelt el világszerte az első két hétben PlayStation®5, Xbox Series X|S és PC platformokon, amely túlszárnyalja a cég minden eddigi játékmegjelenését. A játék átlépte az eladási rekordot mind a három platformon, és megdöntötte a streaming rekordot is a Twitch felületen az 1,28 millió maximum egyidejű nézővel a megjelenésekor.

 

A Hogwarts Legacy szintén megdöntötte a cég rekordjait azzal, hogy 280 millió órát játszottak vele eddig. Ezen felül a Wizarding World Digitalnak 300%-kal megnövekedett a forgalma február első 10 napjában.

 

"Izgatottak és büszkék vagyunk, hogy láthatjuk a játékosok reakcióját a Hogwarts Legacy-ra, a rajongóktól kezdve a tesztelőkig az egész világban," mondta David Haddad, a Warner Bros. Games elnöke. "A fejlesztőcsapatunk az Avalanchenél egy elképesztő, magas minőségű Wizarding World élményt hozott létre, amely beteljesíti a rajongók fantáziáját azzal, hogy a Hogwartsban élhetnek, ezen felül a kiadói csapataink globálisan sikeres megjelenési kampányt vittek véghez."

 

A Hogwarts Legacy-t az Avalanche Software fejlesztette és a Warner Bros. Games jelentette meg a Portkey Games alatt, és szintén megjelenik majd PlayStation®4 és Xbox One konzolokra április 4-én, valamint Nintendo SwitchTM-re július 25-én.

 

A Hogwarts Legacy egy eredeti történetet mutat be, amely a Harry Potter könyveken alapszik és amely a játékosokat a saját varázslóvilág kalandjuk középpontjába helyezi. Az 1800-as években játszódva, a játékosok egy epikus utazásra indulhatnak ötödikes tanulóként a Hogwartsban, azzal a különleges képességgel, hogy hozzáférésük van egy ősi, erős mágiához. A Wizard's Field Guide, a professzorok egyedi instrukciói és más karakterek által vezetve, a rajongók egy magával ragadó történetet fedezhetnek fel, tele izgalmas kihívásokkal és rejtélyekkel.

 

The Hogwarts Legacy Deluxe Edition már országszerte kapható a hazai boltokban és tartalmazza a Dark Arts csomagot, amely a játékosoknak exkluzív ruházatokhoz ad hozzáférést a Dark Arts Cosmetic szettnek köszönhetően, ezen felül tartalaz egy repülő Thestral Mountot, amelyen a játékosok utazhatnak, valamint hozzáférést ad a Dark Arts Battle Arenához, ahol próbára tehetik a Dark Arts képességeiket nehéz ellenfelek hullámaival szemben.

 

A Hogwarts Legacy Standard Edition szintén elérhető a hazai boltokban.

 

Csatlakozz a Hogwarts Legacy közösséghez a Facebook (https://facebook.com/HogwartsLegacy), a Twitter (https://twitter.com/HogwartsLegacy), az Instagram (https://instagram.com/HogwartsLegacy) és a YouTube (https://youtube.com/HogwartsLegacy) felületeken. Weboldal: http://www.hogwartslegacy.com.2023.02.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes