Hír - A Hogwarts Legacy PlayStation exkluzív tartalma egy új trailerben került bemutatásra

A Hogwarts Legacy PlayStation exkluzív tartalma egy új trailerben került bemutatásra

 

A Warner Bros. Games bemutatta az exkluzív PlayStation® tartalmat a Hogwarts Legacy-hoz, az Avalanche Software által fejlesztett, hamarosan megjelenő, nyíltvilágú akció-RPG-hez. Az új trailer bepillantást enged a Haunted Hogsmeade Shop küldetésbe, amely egy kísérteties kaland a roxmorts-i boltossal, Madam Masonnel, amely egyedül PlayStation®5 és PlayStation®4 platformokon lesz elérhető.

 

Azok a rajongók, akik előrendelték a játékot PlayStation®4 vagy PlayStation®5 platformokra szintén megkapják a Felix Felicis bájital receptjét*. Minden további PlayStation exkluzív tartalom a Haunted Hogsmeade Shop küldetés és a hozzá tartozó dungeon teljesítése után válik feloldhatóvá, ilyen többek között a Shopkeeper's kozmetikai szett. Azok a játékosok, akik teljesítik a Haunted Hogsmeade Shop küldetést és a hozzá tartozó dungeont szintén exkluzív hozzáférést kapnak a saját boltjukhoz Roxmortsban, ahol sokkal nagyobb értékkel adhatják el a tárgyakat és geareket, mint bárhol máshol a játékban.

 

Nézd meg a Hogwarts Legacy - Haunted Hogsmeade Shop küldetés trailert itt: https://youtu.be/HVUqei8fnX8

 

A Hogwarts Legacy már előrendelhető PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokra a hazai boltokban. A Nintendo Switch előrendelés egy későbbi időpontban indul el. Minden játékos, aki előrendeli a játékot egy exkluzív Onyx Hippogriff Mountot kap a releváns küldetés teljesítése után*.

 

A Warner Bros. Games és a Portkey Games gondozásában, a Hogwarts Legacy egy immerzív, nyíltvilágú akció RPG, amely a varázslóvilág 1800-as éveiben játszódik. Ötödikesként a játékosok egy utazásra indulnak új és ismerős helyeken keresztül, mely közben felfedezhetnek mágikus szörnyeket, bájitalokat készíthetnek, varázslatokat tanulhatnak, fejleszthetik a képességeiket és testreszabhatják a karaktereiket, hogy olyan varázslóvá váljanak, amilyenek mindig is akartak lenni.

 

A Hogwarts Legacy február 10-én jelenik meg PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokra. A Nintendo Switches verzió megjelenési dátuma később lesz megerősítve.

 

A Hogwarts Legacy Standard Edition PlayStation®4, Xbox One, Nintendo SwitchTM, PC, PlayStation®5 és Xbox Series X|S platformokra jelenik meg és már előrendelhető.

 

A Hogwarts Legacy Deluxe Edition előrendelhető PlayStation®4, Xbox One PlayStation®5 és Xbox Series X|S platformokra. A Deluxe Edition tartalmaz egy 72 órás korai hozzáférést február 7-től kezdődően**, valamint a The Dark Arts csomagot. A Dark Arts csomag hozzáférést ad egy exkluzív gardróbhoz a Dark Arts kozmetikai szetten keresztül, egy Thestral Mount repülő mágikus lényhez, amelyen a játékosok utazhatnak, valamint a Dark Arts Battle arénához, ahol a játékosok tesztelhetik a Dark Arts tudásukat erős ellenségek hullámai ellen.

 

Kövesd a Hogwarts Legacy-t a Facebookon (https://facebook.com/HogwartsLegacy), Twitteren (https://twitter.com/HogwartsLegacy), Instagramon (https://instagram.com/HogwartsLegacy) és YouTube-on (https://youtube.com/HogwartsLegacy).

 

Weboldal: http://www.hogwartslegacy.com.2022.09.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • NBA 2K23 (XSX) Sport
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • NBA 2K23 (PS5) Sport
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (NS) Kaland
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
 • Temtem (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (XSX) Kaland
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • The Ascent (PS5) Akció
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes