Get Adobe Flash player

 

Hír - A HORDA MÓD MEGÉRKEZETT A DOOM ETERNAL 6.66-OS FRISSÍTÉSÉVEL.

A HORDA MÓD MEGÉRKEZETT A DOOM ETERNAL 6.66-OS FRISSÍTÉSÉVEL.

Megérkezett a DOOM Eternal 6.66-os frissítése, egy hatalmas adagnyi ingyenes tartalmat hozva el minden játékosnak. A 6.66-os frissítés bevezeti az új, árkád stílusú Horda módot, egy finomhangolt BATTLEMODE 2.0 élményt, két új mesterpályát, és sok mást!

 

Nézd meg a hivatalos Horda mód trailert:
https://www.youtube.com/watch?v=69a0hZVgIU0&feature=youtu.be


Horda mód


Bizonyítsd be rátermettséged és vedd fel a harcot más játékosokkal az árkád stílus Horda mód szezon-alapú leaderboardjain keresztül!

 
• Kezdj neki a küzdelemnek minden perk, rúna és fejlesztés birtokában, és szerelkezz fel mindössze a Combat Shotgunt használva


• Győzd le a hullámokban támadó démonokat, hogy további fegyvereket nyiss meg. Küzdd magad végig három, számos kihívást tartogató pályán.


• Tudj le minden összecsapást és feladványt, hogy megnyiss több mint 7 új skint, beleértve a DOOM II Slayert és a Biker Slayert.


• Küzdj saját magaddal, vagy a rivális Slayerekkel a szezon alapú leaderboardok révén: játssz magasabb nehézségi szinten, tudj le bónusz köröket, vágj le vérdíjdémonokat!BATTLEMODE 2.0
Éld át a finomhangolt BATTLEMODE-ot, a 2v1 kompetitív multiplayer módot, ahol két játékos által irányított démon néz szembe egy teljesen felszerelt DOOM Slayerrel. Az új, rank-rendszerrel felszerelt matchmaking, a leaderboard támogatás, egy új aréna, a Stronghold, valamint egy új játszható démon, a Dread Knight vár ezen módban.

 

Két új mesterpálya
A Mars Core és a *The World Spear mesterpályákon újrakevert démonösszecsapásokkal nézhetsz szembe, melyek új harci élményt nyújtanak. Mutasd meg a világnak, hogy elsajátítottad a legrátermettebb Slayereknek szánt kihívásokat!
A 6.66-os frissítés már elérhető PC, Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4, és PlayStation 5 platformokon.

 

*The World Spear mesterpályához a The Ancient Gods - Part Two birtoklása szükséges.

 

 

 2021.10.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes