Hír - A HUMANKIND™ NOVEMBERI FRISSÍTÉSE MEGÉRKEZETT ÉS ELINDULT A DÍA DE LOS MUERTOS ESEMÉNY

A HUMANKINDTM NOVEMBERI FRISSÍTÉSE MEGÉRKEZETT ÉS ELINDULT A DÍA DE LOS MUERTOS ESEMÉNY


A "Fabius Maximus" frissítés új beállítási lehetőségeket, a játékegyensúlyt érintő változtatásokat és modtámogatást hoz. A novemberi Día de los Muertos esemény résztvevői kihívások teljesítésével jutalmakhoz juthatnak!


A várt "Fabius Maximus" patch immáron elérhető, és ezzel egyidőben elindult a játék első eseménye is! A Día de los Muertos esemény során a játékosok kihívásokat teljesíthetnek és szimbólumokat, dekorációkat, Catrina avatar preseteket szerezhetnek a gyűjteményükbe.

 

Nézd meg a Díja de los Muertos esemény trailerét: https://www.youtube.com/watch?v=H5iMSunDs8Y&feature=youtu.be


FABIUS MAXIMUS PATCH


BEÁLLÍTÁSOK


• Erőforrások mennyiség: Az új térképbeállítás révén beállítható az elérhető nyersanyagok mennyisége. A játékosok maguk dönthetik el, hogy a luxus- és stratégiai erőforrások mennyisége mennyi legyen a térképen, ezáltal a saját ízlésedhez szabhatod, hogy mennyi konfliktusra vagy együttműködésre van szükség a sikerhez.


• Avatar és persona rendszer: Az új „random persona" opció az ellenfelek kiválasztásakor lehetővé teszi, hogy meglepődj a meccsek során az ellenfél kilétének elrejtésével. Ezen felül a persona képernyőre felkerül egy gomb, mellyel feltölthető a Games2Gether-re, vagy letölthető a kiválasztott persona, ha a szokásostól eltérő PC-n játszanál.


• Színválasztás: A játék beállításai közé bekerült egy új opció, mellyel megváltoztatható a feliratok, a birodalmak színe, és több, eltérő típusú színvaksággal kapcsolatos beállítás is elérhetővé vált.


TEMPÓ ÉS EGYENSÚLY


• Neolithic éra: A Neolithic-érával kapcsolatos változtatások lelassítják és korlátozzák a rendelkezésre álló hatalmat, amely eddig az Ancient-éra eltolásából eredt (kevesebb étel, erősebb mamutok)


• Kései játék: A technológiák, építmények költségének szintre hozása az elérhető nyersanyag hozammal, valamint az egyes negyedek és a luxus erőforrások hatásának változtatásával nehezebbé vált a magas fokú stabilitás elérése a játék kései szakaszában.


• Kultúrák: Néhány kultúra átbalanszolása, elsősorban azoké, akiket a legtöbbször jelöltek meg túl erősnek vagy túl gyengének. Ezen felül újragondolásra kerültek az egységek költségei és tulajdonságai.


• Civics-ek: Több civics hatása is újra lett gondolva, többek között a Nuclear Disarmamenté.


• Affinitások: Az „expansionist" affinitás újraegyensúlyozásával sokkal vonzóbbá vált annak használata.


MODTÁMGOATÁS


• Modkészítő eszközök: A játék most már mod.io támogatással rendelkezik, így elég csak belépni a meglévő fiókodba, és letölteni bármely térképet vagy modot, melyre feliratkoztál a Humankind mod.io oldalán. A Humankind első modkészítői eszközei hamarosan elérhetőek lesznek Steamen, így létrehozhatod saját tartalmaidat.


A következő hónapban megjelenő patch új opciókat tesz lehetővé a játék végének kiváltása kapcsán, az eddigi 300 körös limiten felül.

 

A frissítés részletes leírásáért látogass el ide.

 

DÍA DE LOS MUERTOS ESEMÉNY


Ródd le tiszteleted az elhunytak előtt és ünnepeld a Día de los Muertost a HUMANKINDTM első szezonális eseményével november 3 - 30 között!

 

Habár latin-Amerika szerte ismert, a Día de los Muertos elsősorban Mexikóhoz kötődik, ahonnan a tradíció ered, amely a mezoamerikai, az európai és a katolikus vonásokat is tartalmaz.

 

Az év ezen időszakában a határ az élők és a holtak világa között szertefoszlik, és a holtak szellemei visszatérhetnek, hogy lakomázzanak, táncoljanak, és szeretteikkel zenéljenek.

 

Itt az idő csatlakozni a calacas y calaveras-hoz és befejezni az összes kihívást november 30-ig, melyért szimbólumok, dekorációk, és a Catrina avatar preset a jutalom!

 

A pontos részletekért látogass el a Games2Gether oldalára!2021.11.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes