Get Adobe Flash player

 

Hír - A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga két új DLC csomaggal ünnepli a Star Wars napot

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga két új DLC csomaggal ünnepli a Star Wars napot

 

A Warner Bros. Games a LEGO® Star WarsTM: The Skywalker Saga-hoz érkező két új DLC kiadásával ünnepli a Star WarsTM napot, név szerint a "The MandalorianTM" Season 2 és a "Star Wars: The Bad BatchTM" karaktercsomagokkal. A The Mandalorian Season 2 Character Pack részeként Ahsoka Tano, Boba FettTM, Bo Katan, Fennec Shand és Moff Gideon is játszhatóvá válik. A "Star Wars: The Bad Batch" Character Pack pedig olyan nevekkel bővíti a karakterkínálatot, mint Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair és Echo. A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga április 5-ei megjelenése óta új rekordot állított be: a legnagyobb LEGO megjelenés lett, amely elérhető Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5® (PS5TM) és PlayStation®4 (PS4TM) konzolokon, valamint Nintendo SwitchTM-en és PC-n.

 

Nézd meg a hivatalos LEGO Star Wars: The Skywalker Saga - DLC Trailert itt:
https://www.youtube.com/watch?v=PqGm3u4OemM

 

A TT Games és a Lucasfilm Games által fejlesztett és a Warner Bros. Games kiadásában megjelent LEGO Star Wars: The Skywalker Saga rendelkezik az eddigi legnagyobb karakterfelhozatallal, amely több, mint 300 feloldható karaktert jelent a kilenc filmből és a Character Collection Pack (Szezonbérlet) ezt még tovább bővíti olyan új arcokkal, akik a három trilógián kívülről érkeztek. A "The Mandalorian" Season 2 és a "Star Wars: The Bad Batch" csomagokkal érkező karaktereken felül a Character Collection Pack részét képezik a már korábban kiadott karaktercsomagok, mint a "The Mandalorian" Season 1, a "Solo: A Star Wars StoryTM", a Classic Characters, a Trooper Pack és a "Rogue One: A Star Wars StoryTM". Mind a hét csomag elérhető a Character Collection Pack részeként vagy egyedülálló vásárlásként.

 

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Standard Edition már országszerte kapható a hazai boltokban!

 

Csatlakozz a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga közösségekhez: Facebookon (LEGOStarWarsGame), Twitteren (@LSWGAME), Instagramon (LEGOStarWarsGame) és YouTube-on (LEGOStarWarsGame).2022.05.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes