Get Adobe Flash player

 

Hír - A MARVEL’S AVENGERS FRISSÍTÉSE EGY ÚJ, HATALMAS FENYEGETÉST HOZ A FÖLD LEGHATALMASABB HŐSEINEK: ITT A COSMIC CUBE

A MARVEL'S AVENGERS FRISSÍTÉSE EGY ÚJ, HATALMAS FENYEGETÉST HOZ A FÖLD LEGHATALMASABB HŐSEINEK: ITT A COSMIC CUBE


Ma elérhetővé válik az új Ellenség-szektor a Scientist Supreme-mel, Monica Rappaccinivel, a Cosmic Threat limitált idejű event pedig csütörtökön indul


A SQUARE ENIX Ltd. bejelentette, hogy ma elérhetővé vált egy új frissítés a Marvel's Avengers-hez, amiben a játékosoknak szembe kell nézniük egy új, hatalmas fenyegetéssel: a Scientist Supreme, Monica Rappaccini Cosmic Cube-jával.

Nézd meg a Cosmic Cube trailerét: https://www.youtube.com/watch?v=u1Ij8u-POGc

A Marvel's Avengers Operation: Hawkeye - Future Imperfect eseményei során az Avengerek felfedeztek egy új fenyegetést, az AIM és a Scientist Supreme, Monica Rappaccini veszedelmes fegyverprojektjét, a Cosmic Cube-ot. Az 1966 júliusában, a Tales of Suspense #79-ben feltűnt, hihetetlenül erős tárgy képes az anyag és az univerzum energiájának irányítására, ráadásul még ismeretlen mértékben. És most az Advanced Idea Mechanics őrült géniuszának a kezébe került.

Elérkezett a játékosok ideje, hogy kicsavarják Monica kezéből a Cosmic Cube irányítását az új Ellenség-szektor küldetésben, a "Beating the Odds"-ban, ami mától elérhető. A fegyver mérhetetlen ereje viszont még nagyobb fenyegetéssé tette Monicát, úgyhogy az Avengereknek minden szupererejükre és eszükre szükségük lesz, hogy legyőzhessék, ha egyedül, vagy az akár négy fős csapatban futnak neki a kihívásnak.

Az új Ellenség-szektor kiegészítéseképp június 24-én kezdődik a limitált idejű Cosmic Threat Event, ami július 8-áig lesz elérhető. A Cosmic Threat Event során a játékosoknak át kell fésülniük a bolygót kozmikus energianyomok után kutatva, amiket Monica szuperfegyvere, a Cosmic Cube hagy maga után. A játékosok, akik részt vesznek a Cosmic Threat Event küldetéseiben és teljesítik a Cosmic Damage kihívásokat, egyedi, animált névtáblát, felszerelést és más értékes jutalmakat kapnak azért, hogy bekerítik az AIM-et és szembeszállnak a Cosmic Cube használatára irányuló erőfeszítéseikkel.

Ez az új Cosmic Cube tartalom továbbviszi a februári Marvel's Avengers Operation: Hawkeye - Future Imperfect történetszálát és előkészíti a terepet a várható új megjelenésekhez, mint az augusztusban érkező Marvel's Avengers Expansion: Black Panther - War for Wakanda.

A Marvel's Avengersről
A Marvel's Avengers egy igazán gazdag élményt biztosít a játékosoknak az egyszemélyes központú Reassemble sztori kampány és az Avengers Initiative War Zone küldetéseinek kombinációjával, melyekben a világ körül és azon túlra utaznak az Avengerek. A Reassemble kampány minden küldetése úgy lett megtervezve, hogy bemutassák egy vagy több hős egyedi képességeit, míg az Avengers Initiative küldetései egyedül, egyedi MI társakkal, vagy legfeljebb 4 játékossal* együtt játszhatók bármelyik hőssel.

A Marvel's Avengers narratívája részletekben bontakozik ki új hősöket, gonoszokat, küldetéstípusokat, régiókat, tárgyakat és sok mást tartogató új történetekkel, melyek plusz költségek nélkül elérhetők az alapjátékkal rendelkezőknek, mint például a nemrég megjelent Operation: Kate Bishop - Taking AIM és az Operation: Hawkeye - Future Imperfect. Ezek a történetek mozdítják előre a Marvel's Avengers több éven át tartó narratív világát, és minden vadonatúj küldetése a teljes hőskínálattal játszható.

A Marvel's Avengers elérhető PlayStation®4-re, PlayStation®5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, PC-re és Stadián, besorolása PEGI 16.

 

*Internet-hozzáférés szükséges. A platformod online multiplayer követelményei ezen játékra is vonatkoznak.

Kapcsolódó linkek
Hivatalos weboldal: www.playavengers.com
Hivatalos Twitter: @PlayAvengers
Hivatalos Facebook: https://www.facebook.com/PlayAvengersGame/
Hivatalos YouTube: http://youtube.com/PlayAvengers
#PlayAvengers #Reassemble #EmbraceYourPowers2021.06.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes