Hír - A MARVEL’S AVENGERS FRISSÍTÉSE ELHOZZA AZ ÚJ KLAW RAIDET ÉS A PLAYSTATION-EXKLUZÍV HŐST, SPIDER-MAN-T NOVEMBER 30-ÁN

A MARVEL'S AVENGERS FRISSÍTÉSE ELHOZZA AZ ÚJ KLAW RAIDET ÉS A PLAYSTATION-EXKLUZÍV HŐST, SPIDER-MAN-T NOVEMBER 30-ÁN


Az ingyenes frissítés új power-level korlátot és új shipments rendszert is tartalmaz

 

A Marvel's Avengers 2.2-es javítása november 30-án jelenik meg egy teljesen új, négy fős raiddel és Klaw-al a főszerepben, valamint egy új hőssel, a PlayStation-exkluzív Spider Man-nel.A raiden és a hősön felül a frissítés több újítást is hoz, úgymint:

 


• Shipments - A Shipments-funkció a kozmetikai kiegészítők, nyersanyagok és egyéb tárgyak megszerzését teszi lehetővé kizárólag az aktív játékkal, amely a Marvel's Avengers-játékosok egy sokak által kért újítása. Minden Shipment 500 egységbe (a játék során megszerezhető valuta) kerül, és 250 lehetséges tárgy közül választ, kis eséllyel olyan prémium öltözetet is felkínálva, amit másként nem lehet megszerezni. A szerencse azonban nem kötelező: 100 Shipment lekérése után a játékosok automatikusan öltözetet kapnak!
• Power-szint szintkorlát növelés- A maximális Power 150-ről 175-re emelkedik. A legjobb gear megszerzése a játék legnehezebb kihívásának teljesítését követeli meg: ez az új, négy fős raid, a Klaw Raid: Discordant Sound.
• Gear fejlesztés - A játékosoknak lehetősége lesz magas szintű tárgyak újrahasznosítására, hogy meglévő gearjük azzal megegyező szintűre fejlődjön - néhány kivételtől eltekintve.
A november 30-i frissítés a tartalommal teli játékot bővíti tovább, új funkciókkal és a játék történetének folytatásával a jelenleg is zajló Avengers Initiative révén. A Marvel's Avengers immáron több kampányt is kínál, kilenc játszható hőssel (PlayStation-platformokon tíz), és végtelen multiplayer kooperatív akcióval négy játékos számára.

 


Az új Raid: Discordant Sound
A Marvel's Avengers raidjei a csapatmunka tesztjei. Magas szintű taktikákat és maximális kooperációt követel meg a négy résztvevőtől, akiknek a legmagasabb szintű gearrel kell rendelkezniük.

A War for Wakanda bővítmény eseményeit követően Klaw visszatért a Vibranium Moundhoz, hogy elpusztítsa Wakandát. Black Panther és az Avengers feladat, hogy megállítsák, mielőtt befejezi küldetését!

Spider-Man és a „With Great Power" hősesemény
A legendás hálóvető, Spider-Man november 30-án érkezik meg exkluzívan, kizárólagosan PlayStation-platformokra, a Spider-Man: With Great Power hőseseménnyel együtt. Spider-Man akrobatikus mozdulatai teljesen új játékélményt kínálnak egyedül, vagy barátokkal, egyedi mozgásrepertoárja és harci képességei pedig bármely Strike Team remek kiegészítői lehetnek.

A játékosok Spider-Man történetét az Avengers Initiative-be szőtt, megnyitható kihívásokon keresztül élhetik át. Peter Parker egy új, halálos fenyegetésről szerez tudomást, így szövetkeznie kell az Avengers-szel, hogy megállítsák az AIM-et egy olyan technológia megszerzésében, amely szintoid-seregét megállíthatatlanná tenné. Kilétének megőrzése érdekében Parker barátságot köt Ms. Marvellel és Black Widow-al, miközben a csapatmunka kihívásaival próbál megküzdeni. Vajon végleg csatlakozik az Avengershez, vagy független szereplőként küzd tovább az AIM ellen?

A Marvel's Avengersről:

A Marvel's Avengers gazdag élményt nyújt a játékosok számára a Reassemble, Avengers Initiative és más izgalmas kampányok során, ahol a Föld minden pontjára és még azon is túlra eljuthat a játékos az Avengers csapatával. A Reassemble kampány minden küldetése úgy lett megtervezve, hogy bemutassa a játékos számára a hősök egyedi képességeit; míg az Avengers Initiative-ben a játékos egyedileg kialakított csapatával vagy három másik játékossal, négyfős* csapatban együttműködve tudja teljesíteni azt.

A Marvel's Avengers világa tovább bővül új hősökkel, gonoszokkal, küldetés típusokkal, területekkel, tárgyakkal és sok mással is; ezzel is teljesebbé téve az élményt a játkosok számára ingyenesen, amennyiben rendelkeznek az alapjátékkal. Ilyen kiegészítése a Marvel videójáték univerzumnak például az Operations, Kate Bishop - AIM és Hawkeye - Future Imperfect. Ezekkel a küldetésekkel egy több évet lefedő történetet kapnak a játékosok, hogy még teljesebb és átfogóbb élményben lehessen részük.

A Marvel's Avengers jelenleg elérhető PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S és PC platformokon, PEGI 16-os besorolással.

*Internet kapcsolat szükséges a többjátékos módhoz.


Kapcsolódó linkek:
Hivatalos honlap www.playavengers.com
Twitter: @PlayAvengers
Facebook: https://www.facebook.com/PlayAvengersGame/
YouTube: http://youtube.com/PlayAvengers
#PlayAvengers #Reassemble #EmbraceYourPowers2021.11.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes