Get Adobe Flash player

 

Hír - A Marvel’s Midnight Suns október 7-én jelenik meg világszerte

A Marvel's Midnight Suns október 7-én jelenik meg világszerte

Ha leszáll a sötétség, emelkedj fel! Harcolj Lilith és a démoni ivadékai ellen a legendás természetfeletti csapatként, amelyet Midnight Sunsként ismernek. A Marvel's Midnight Suns mai naptól előrendelhető!


A 2K és a Marvel Entertainment bejelentette, hogy a Marvel's Midnight Suns október 7-én jelenik meg. A kritikusok által is elismert és világszerte népszerű Civilization és XCOM franchise-ok alkotója, a Firaxis Games kezei közül, a Marvel's Midnight Suns egy teljesen új taktikai RPG, amely a Marvel Univerzum sötétebb oldalán játszódik. Elérhető lesz PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon, valamint PC-n. A Nintendo Switch verzió egy későbbi időpontban érkezik. A PEGI 16 besorolású Marvel's Midnight Suns már előrendelhető.

 

Amikor a démoni Lilith és a félelmetes hordája egyesül Hydra seregeivel, akkor ideje elszabadítani a Marvel sötét oldalát. The Hunterként a küldetésed, hogy győzelemre vezess egy igen valószínűtlen csapatot, amely tapasztalt szuperhősökből és veszélyes természetfeletti harcosokból áll. Vajon olyan legendák, mint Doctor Strange, Vasember (Iron Man) és Penge (Blade) félre tudják tenni az ellentéteiket egy apokaliptikus veszély fenyegetése esetén? Ha meg akarod menteni a világot, akkor szövetségeket kell kötnöd és csatába vezetned őket a legendás Midnight Sunsként - amely a Föld utolsó védelmi vonala az alvilág ellen.

 

Egy seregnyi fejleszthető karakter és képesség mellett lehetőséged van megalkotni a saját, egyedi The Hunter verziódat, és kiválaszthatod hogyan küldöd vissza Lilith seregét az alvilágba.

 

"Izgatottak vagyunk, hogy elvihetjük a játékosokat a Marvel sötétebb, természetfeletti oldalára" mondta Bill Rosemann, a Marvel Games alelnöke és kreatív rendezője. "A Marvel's Midnight Suns-ban a barátaink a Firaxisnél és a 2K-nál létrehoztak egy hihetetlenül egyedi és teljesen autentikus Marvel élményt, amibe a rajongók belevághatnak idén októberben!"



A mai nap bejelentésének részeként a 2K bemutatott egy új, izgalmas filmszerű trailert a 2022-es Summer Game Festen, amely bemutatta a Midnight Suns-t egy Lilith serege elleni harcban, valamint két új feloldható és játszható hőst, melyből az egyik Pókembert! Azonban ahogy a hősök egyesültek Lilith ellen, a Démonok Anyja is összeállítja a kíséretét: Venom, Kardfogú (Sabretooth), Skarlát Boszorkány (Scarlet Witch) és a Hulk megrontott, bukott változatát!



"Tudjuk, hogy a rajongók alig várták, hogy megtudják mi történik a következőkben a Marvel's Midnight Suns-zal," mondta Jake Solomon, a Firaxis Games kreatív rendezője. "Megtiszteltetésnek vesszük, hogy lehetőséget kaptunk ennyi hőst és gonoszt bemutatni a Marvel rajongóknak és alig várjuk, hogy a játékosok felfedezzék a harc örömét szuperhősként a Marvel's Midnight Sunsban!"

A Marvel's Midnight Suns három kiadásban lesz elérhető: Standard Edition, Enhanced Edition és Legendary Edition:

● A Standard Edition PlayStation 4, Xbox One, valamint PC-n lesz elérhető és az alapjátékot tartalmazza.
● Az Enhanced Edition PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon lesz elérhető és tartalmazza az alapjátékot, valamint a játék újgenerációs konzolokra optimalizált verzióját és öt prémium skint.
● A Legendary Edition PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon, valamint PC-n lesz elérhető. 23 prémium skin mellett hozzáférést ad Marvel's Midnight Suns Szezonbérlethez*.

Az egyes kiadások és azok tartalmai boltonként és országonként eltérhetnek egymástól. A pontos részletekért a hazai boltoknál érdeklődj.

 

A Marvel's Midnight Suns lehetőséget ad, hogy:

 

Elszabadítsd a Marvel sötét oldalát. Emelkedj fel Lilith és az alvilági serege ellen, miközben átélsz egy személyes történetet, aminek középpontjában te állsz The Hunterként, a Marvel univerzum első, teljesen testreszabható hőseként. A bukott szövetségesekkel szemben állva a világ sorsa a tét. A te feladatod lesz, hogy felkelj a sötétség ellen!
Keresztül vezesd a hősöket a Marvel Univerzumon. Harcolj pokoltűzzel a tűz ellen és vezess egy tapasztalt szuperhősökből és veszélyes természetfeletti harcosokból álló egészen valószerűtlen csapatot a Bosszúállók, az X-Men, a Runaways és még sok más sorozat és film szereplőiből. Állj ellen Lilith rontásának és szállj szembe a Marvel ikonikus és erőteljes karaktereinek bukott változatával, mint például Venommal, Kardfogúval vagy akár a Hulkkal!
Úgy harcolj, gondolkodj és élj, mint egy szuperhős. A legendás stúdiótól, a Firaxis Gamestől egy taktikai RPG-t kapunk, ahol úgy harcolsz és dolgozol ki stratégiát, mint egy szuperhős! Hozd létre a tökéletes osztagot és szabd testre a készségeiket, erejüket és támadásaikat, hogy pusztítást végezz a csatatéren. Éld a szuperhős életet az Abbey-ben, a te saját misztikus titkos bázisodon és mélyítsd el a személyes kapcsolataid a harctéren kívül.


További információkért a Marvel's Midnight Sunsról, látogass el a www.midnightsuns.com weboldalra és iratkozz fel a 2K hírlevelére, legyél rajongó a Facebookon, iratkozz fel a YouTube csatornára kövesd a Twitter és Instagram oldalakat és csatlakozz be a beszélgetésbe a #MidnightSuns hashtaggel.


*A Marvel's Midnight Suns Szezonbérlet megjelenés utáni tartalmakat biztosít. További információk később lesznek elérhetők.



2022.06.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes