Hír - A ONE PIECE ODYSSEY 2023 JANUÁR 13-ÁN EVEZ KI A VIZEKRE, AZ ELŐRENDELÉS HAMAROSAN ELINDUL

A ONE PIECE ODYSSEY 2023 JANUÁR 13-ÁN EVEZ KI A VIZEKRE, AZ ELŐRENDELÉS HAMAROSAN ELINDUL

 

A Bandai Namco Europe bejelentette, hogy a ONE PIECE ODYSSEY, a hamarosan megjelenő JRPG, amely egy eredeti történet a ONE PIECE kánonba és amely a játékosoknak lehetővé teszi, hogy a kedvenc karaktereiket irányítsák a Straw Hat crewból, világszerte 2023. január 13-án jelenik meg.

 

A játék PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox Series X|S és PC platformokon lesz elérhető, az előrendelés pedig hamarosan elindul.

 

Nézd meg a legújabb trailert itt: https://youtu.be/GHXtyxULPX0

 

A ONE PIECE ODYSSEY a Straw Hat-eket egy rejtélyes, új szigetre repíti, ahol küldetésekre indulhatnak, felfedhetik a sziget rejtélyeit és ellenségekkel, bossokkal küzdhetnek meg izgalmas, körökre osztott csatákban. A játékban a játékosok a kilenc kedvenc kalózuk, Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Franky és Brook bőrébe bújhatnak. A játék a notórius kalózok egy új fejezetét mutatja be egy eredeti történeten és új karaktereken keresztül, akik megalkotásában a sorozat létrehozója Eiichiro Oda is segédkezett. Az eredeti manga 25. évfordulójához közeledve, a ONE PIECE ODYSSEY megtartja az eredeti anime báját, humorát és a kémiáját a színes művészeti stílusával és az elképesztő látványvilággal, valamint az eredeti sorozat japán szinkronszínészeivel.

 

A ONE PIECE ODYSSEY előrendelése hamarosan elindul és a következő kiadások lesznek elérhetők:

 

Standard Edition: Tartalmazza az alapjátékot és egy előrendelői bónuszt* (10x Energy Apples, 10x Excite Apples, 3x Golden Jellies, 100,000 Berries, és a Traveling Outfit szett)


Deluxe Edition: tartalmazza az alapjátékot és a Deluxe csomagot (Két ékszer kiegészítő, a Sniper King utazóruházat), az Adventure Expansion csomagot (egy „Ultrahasznos" kiegészítő szett, egy jövőben megjelenő Story DLC és 100,000 Berries), és egy előrendelői bónuszt* (10x Energy Apples, 10x Excite Apples, 3x Golden Jellies, 100,000 Berries, and the Traveling Outfit set). Csak digitális formában lesz elérhető.


Collector Edition Bundle: tartalmazza a Deluxe Edition tartalmait, egy exkluzív Monkey.D. Luffy & Lim figurát (23x21x21 cm), és az előrendelői bónuszt (10x Energy Apples, 10x Excite Apples, 3x Golden Jellies, 100,000 Berries és a Traveling Outfit szett)

 

A One Piece sorozatot a Toei Animation készítette az Eiichiro Oda által alkotott legkelendőbb Manga sorozat alapján. A sorozat 1999 októberében debütált Japánban és Monkey. D. Luffy-t és az ő Straw Hat Crew-ját követhetjük az epikus küldetésük során, hogy megtalálják a "One Piece" -t, amely egy legendás kincse az egykori kalózkirálynak, Gol D. Rogernek. Ma már a One Piece egy globális franchise, amely megába foglal 15 játékfilmet, beleértve a nemsokára megjelenő "One Piece Film Red" -et, DVD-ket, videójátékokat és egy örökké bővülő merchandise katalógust, amelyekben kiegészítőket, játékokat, bútorokat, ruhadarabokat és sok mást találunk.

 

További információkért a ONE PIECE ODYSSEY és a Bandai Namco Europe további termékeiről, látogass el a www.bandainamcoent.eu weboldalra. Kövesd a Twitter oldalukat: https://twitter.com/BandaiNamcoEU.

 

*Az egyes kiadások elérhetősége és az előrendelői ajánlatok régiónként változhatnak. A pontos részletekért érdeklődj a hazai boltoknál.2022.09.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes