Hír - A Resident Evil™ Village VR Mode egy új szintre emeli az immerziót a PlayStation®VR2-vel a mai naptól

A Resident EvilTM Village VR Mode egy új szintre emeli az immerziót a PlayStation®VR2-vel a mai naptól

 

PlayStation®VR2 tartalmak szintén érkeznek majd a Resident EvilTM 4-hez ingyenes DLC-ként

 

Ugorj fejest a headseteddel együtt a túlélő horror világába a Resident EvilTM Village VR Modeban. Ez az immerzív élmény már elérhető a PlayStation®VR2 megjelenésével együtt minden Resident EvilTM Village vagy Resident EvilTM Village Gold Editionnel, PlayStation®5 konzolokon rendelkező játékosnak.

 

A Resident Evil Village VR Mode szintén elérhető és letölthető a PlayStationTM Store-on keresztül.

 

A Resident EvilTM 4 VR Mode fejlesztése szintén elindult. Ez a PlayStation VR2 tartalom ingyenes DLC-ként lesz elérhető a sokak által várt Resident Evil 4 remakejéhez. További információk később várhatóak. A Resident Evil 4 március 24-én jelenik meg és már előrendelhető a hazai boltokban PlayStation 5, PlayStation®4 és Xbox Series X|S platformokra.

 

A Resident Evil Village VR Mode fokozza a díjnyertes nyolcadik rész intenzitását. A DLC támogatja a teljes történetkampányt, amely Ethan Winters szívszaggató utazását mutatja be, miközben megmenti az elrabolt lányát, Rose-t. Ez a kaland izgalmasabb, mint valaha a virtuális valóságban, mivel a Resident Evil Village VR Mode teljesen kihasználja a PlayStation VR2 fejlesztett funkcióit, hogy a játékosokat egyenesen a faluba repítse. Készülj fel és lásd ezt a világot egyenesen Ethan szemszögéből elképesztő részletességgel, melyeket az új headset 4K HDR kijelzője és szemkövető technológiája biztosít. Az atmoszféra kiegészül a 3D audió effektekkel és további textúrákat ad a környezethez, valamint lehetővé teszi a játékosoknak, hogy hallják a horrort, amelyek minden sarkon leselkednek rájuk.

 

Az élmény most még immerzívebb a PlayStation VR2 SenseTM-szel. Az új kontrollerek lehetővé teszi a játékosoknak, hogy kapcsolatba lépjenek a környezetükkel úgy, mint még soha a természetes mozgásoknak köszönhetően, amelyek lekövetik Ethan képernyőn látható mozgását. Ezek az intuitív inputok működnek akkor is, ha ellenséges támadásokat kell kivédeni Ethan kezének felemelésével, amikor újra kell tölteni a fegyvereket vagy ha a térképpel a kezedben kell felfedezned. A játékosok szintén tarthatnak egyszerre két fegyvert a kezükben, tarthatnak és kivehetnek tárgyakat Ethan kabátjából és más mozdulatokat is tehetnek, mint az ajtók kinyitása és a sebek gyógyítása.

 

A Resident Evil Village VR Mode szintén tartalmaz egy VR Tutorial és Shooting Range módot, amelyek bemutatják az új VR játékmenetrendszereket és ahol a játékosok gyakorolhatják a mesterlövész készségeiket.2023.02.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes