Get Adobe Flash player

 

Hír - A SEGA bemutatta a Sonic Frontiers™-t a The Game Awards 2021-en

A SEGA bemutatta a Sonic FrontiersTM-t a The Game Awards 2021-en


Járj be hatalmas és titokzatos tájakat Sonic-sebességgel a sorozat történetének első nyílt zónájú világában

 

Sonic rajongók, itt az idő kiszélesíteni a látókörötök! A The Game Awards 2021-en a SEGA bemutatta az ikonikus franchise első, nyílt-zóna által inspirált játékélményét, a Sonic Frontiers-t. A bejelentést egy adrenalindús trailer erősítette meg, amely az első betekintéssel szolgált a Sonic-rajongók számára. A Sonic Frontiers megjelenése 2022 végén esedékes jelenlegi, és az előző generációs konzolokra.

 

Nézd meg a trailert: https://www.youtube.com/watch?v=EJHraCWKnwA


A SEGA Sonic Team Japan tapasztalt csapata által készített játék producere Sachiko Kawamura, rendezője Morio Kishimoto. A Sonic Frontiers a Sonic rajongók számára egy teljesen új típusú Sonic-játékélménnyel készül. A Sonic Frontiers hatalmas és veszélyes világában bármi lehetséges; a játékosok szabadon felfedezhetik ezen lenyűgözően festő, nyílt zónájú birodalmat.

 

"A Sonic Frontiers hatalmas ugrás a franchise történetében, egy továbbfejlesztett játékélményt nyújtva, amit mind a veterán Sonic-rajongók, mind az akció-kalandjátékok rajongói élvezhetnek" mondta Takashi Iizuka, a Sonic Team USA kreatív tisztje. "A tehetséges Sonic Team Japan erőfeszítéseivel egy teljesen új stílusú játékélményt hoztunk létre Sonic számára, melyben a játékosok gazdag és hatalmas tájakat fedezhetnek fel Sonic ikonikus képességeit és sebességét használva. Még rengeteg váratlan fordulat várható a Sonic Frontiers kapcsán, és már alig várjuk, hogy az elkövetkezendő hónapokban a lehető legtöbbet áruljuk el a játékról."

 

Egy olyan élmény, mint korábban semmi: száguldj új magaslatokba és éld át a sebesség izgalmát egy nyílt, szabad világban. Vedd fel a harcot erős ellenfelekkel, miközben végigszáguldasz a Starfall-szigeteken - egy tájon, amit sűrű erdő, zubogó vízesések, perzselően forró sivatagok tarkítanak. 2022. őszén indulj egy kalandra a Sonic Frontiers világában!

További Sonic hírekért, információkért kövesd Sonicot:

 
• Twitter
• Instagram
• Facebook
• Twitch
• YouTube

 
További információkért látogass el ide: http://frontiers.sonicthehedgehog.com2021.12.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes