Hír - A SKULL AND BONES NOVEMBER 8-ÁN JELENIK MEG

A SKULL AND BONES NOVEMBER 8-ÁN JELENIK MEG


Ugorj fejest a Skull and Bones veszélyes világába és építsd fel a saját kalózbirodalmadat

 

A legelső Ubisoft Forward Spotlight esemény alkalmával, a Ubisoft bejelentette, hogy a Skull and BonesTM november 8-án jelenik meg. A nyíltvilágú többjátékos kalózjátékban, amely kiegészül túlélő elemekkel is, elérhető lesz cross-play és cross-progression PlayStation®5, Xbox Series X | S, Stadia és Windows PC platformokon.

 

Nézd meg a legújabb trailert itt: https://youtu.be/8i2eHxj5NMU

 

A Ubisoft Singapore és a Ubisoft más stúdióinak kollaborációjából született Skull and BonesTM lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megírják a saját sorsukat és kitaszítottból igazi kalózzá válhassanak. Hogy ezt megtegyék, fel kell építeniük a hírhedtségüket az izgalmas tengeri csaták és a jutalmakat tartogató expedíciók során, mindezt egy kegyetlen világban.

 

A szerződések elfogadásától, az erőforrások gyűjtögetésén keresztül, egészen a gazdag kereskedőhajók megtámadásáig, minden döntés befolyásolja majd a kalandjukat a kockázatok és a jutalmak függvényében. Ahogy növelik a hírhedtségüket, a játékosoknak lehetőségük lesz létrehozni és testreszabni a flottájukat és feloldhatnak temérdek új tárgyat a játék során.

 

A játékot a történelem egyik leghalálosabb periódusa ihlette - a 17. század vége. A kalózok második aranykorának tekinthető és tökéletes hátteret ad a kaotikus és kegyetlen kalóz érának, a frakciók háborújának, erős szervezeteknek és birodalmaknak, amelyek mind hatalomra szomjaznak az Indiai-óceán szelídítetlen paradicsomában.

 

A Skull and Bones univerzumában minden kaland egyedi. A játékosok bővíthetik a birodalmukat azzal, ha akár két másik barátjukhoz csatlakoznak, vagy más játékosokhoz, akikkel az út során találkoznak. További kihívásokért engedélyezhetik a PVP-t és összemérhetik erejüket más feltörekvő kalózokkal, erős szervezetekkel, helyi frakciókkal vagy akár rivális kalózokkal.

 

A játék egy ambiciózus, megjelenés utáni tervvel érkezik, így a játék a tervek szerint folyamatos frissítéseket kap, benne tartalombővítésekkel, tevékenységekkel, történetekkel és kihívásokkal, amelyek mind díjmentesen állnak majd a játékosok rendelkezésére.

 

A Skull and Bones november 8-ától két kiadásban lesz elérhető, Standard és Premium kiadásban PS5, Xbox X|S és Windows PC platformokon. A Premium Edition tartalmazza a "The Ballad of Bloody Bones Collection"-t, amelyben kozmetikai tárgyak széles tárháza lesz elérhető, mind a kapitányhoz, mind pedig a hajóhoz, valamint további digitális tartalmak, így két extra küldetés, egy digitális művészkönyv és soundtrack, valamint egy "Smuggler Pass" Token.

 

Azok a rajongók, akik előrendelik a Skull and Bones-t, hozzáférést kapnak a "Highness of the High Sea Pack"-hez, amely tartalmazza a "Notoriety Garb Captain Outfit"-et és a "Coronation Firework"-öt. *

 

További információkért a Skull and Bones-ról, látogass el a skullandbonesgame.com weboldalra és kövesd a játékot a Facebookon, Instagramon és Twitteren.

 

A legújabb információkért a Skull and Bones-ról és más Ubisoft játékokról, látogass el a news.ubisoft.com weboldalra.

 

*Az előrendelői ajánlatok boltonként és országonként eltérhetnek egymástól. A pontos részletekért a hazai boltoknál érdeklődj.2022.07.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes