Get Adobe Flash player

 

Hír - A Soul Hackers 2 már előrendelhető

A Soul Hackers 2 már előrendelhető


Az előrendelési lehetőség már elérhető. Nézd meg, ahogy Aion létrehozza Ringot a legújabb The Calling trailerben


Az ATLUS, a kitikusok által is elismert Shin Megami TenseiTM, CatherineTM és PersonaTM széria alkotói, elindította a legújabb RPG-jük, a Soul HackersTM 2 előrendelését.


A Soul Hackers 2 augusztus 26-án jelenik meg az újgenerációs PlayStation®5 és Xbox Series X|S mellett PlayStation®4 és Xbox One konzolokon, illetve PC-n. A játék producerei és rendezői Eiji Ishida és Mitsuru Hirata, a zenéjét a MONACA szerezte, a karakterdizájn Shirow Miwa munkája, a gyártásvezető pedig Shinjiro Takata.


Nézd meg a legújabb The Calling trailert az Atlus West csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=uHnHHVT4-t0

 

Magyarországon a megjelenéskor a Launch Edition lesz elérhető. A Soul Hackers 2 Launch Edition tartalma:
• Az alapjáték
• 5 prémium karakterkártya (a készlet erejéig)


A Soul Hackers 2-ről


A neonfények csillogása közepette, a technológiai fejlődés miatt az embereket felemészti a kereskedelem kényelme. Az árnyékban egy háború kezd kibontakozni a Yatagarasu és a Phantom Society között, a Devil Summonerek pedig kihasználják a „Démonok" túlvilági erejét.


Az emberiség adatának tengerében létezve, egy digitális tudat érzékké fejlődött: a neve Aion. Messziről megfigyelve az emberiséget, Aion kiszámolja, hogy a világot elpusztító katasztrófa elkerülhetetlen és létrehoz két ügynököt, hogy harcoljanak ez ellen: Ringot és Figue-t.


Aion ügynökeinek együtt ki kell nyomoznia és meg kell akadályoznia a pillangó-hatást, amely a világ elpusztulásához vezetne.

 

 • Nyomozz a világvége után, mint Ringo, aki Aion egyik ügynöke, és akit azzal bíztak meg, hogy megmentse az emberiséget egy apokalipszistől.
 • Fedezz fel egy természetfeletti RPG-t stílusos idézőkkel és sötét veszélyekkel, melyek a cyberpunk Japán neon fényei alatt rejtőznek.
 • Gyűjts démonokat és oldj fel fúziós kombinációkat, hogy új, erősebb démonokat alkothass és felhasználd a halálos képességeiket, hogy legyőzd az ellenségeid.
 • Erősítsd meg a köteléket a csapattársaiddal és nézz mélyen a lelkükbe, amivel újra élheted a legutóbbi kalandjukat és felfedezheted az igazságot az ő és a te történetedről.

További információkért keresd fel a soulhackers2.atlus.com weboldalt.

 2022.06.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes