Hír - A STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN “TRIALS OF THE DRAGON KING” KIEGÉSZÍTŐJE MÁR ELÉRHETŐ

A STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN
"TRIALS OF THE DRAGON KING" KIEGÉSZÍTŐJE MÁR ELÉRHETŐ


A káosz folytatódik a SQUARE ENIX® játékában, a STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGINTM-ben a legelső kiegészítőnek köszönhetően, amely a Trials of the Dragon King címet kapta, és amely már elérhető a PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokra, valamint PC-re. A Team NINJA-val (NINJA GARDEN, Nioh sorozat) kollaborációban fejlesztett Trials of the Dragon King egy eredeti történetet mesél el, amely az alapjáték eseményei után játszódik, amikor Jack és a barátai ellátogatnak egy szigetre a Cardian Archipelago-n, hogy nyomozzanak Bahamut hirtelen felbukkanása miatt és kitalálják, hogy barát, vagy ellenség.

 

Nézd meg a STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN Trials of the Dragon King kiegészítő trailerét itt: https://www.youtube.com/watch?v=iq657bPWhvc

 

A The Trials of the Dragon King kiegészítő új tartalmai:


Új küldetések - A főtörténet teljesítése után a játékosok belevethetik magukat az új küldetésekbe és átélhetnek egy eredeti történetet, melynek egyik szereplője Bahamut, a sárkány király.


Új munkák és fegyvertípusok - Egy új fegyvertípus, a staff, és három új munka érkezett a DLC-ben: a Pilgrim, az Evoker és a Summoner.

 
Kiegészítők - A játékosok már felszerelkezhetnek kiegészítőkkel, amelyek különböző speciális effekteket és státuszjavításokat adnak.

 
BAHAMUT Nehézségi szint - A főtörténet teljesítése után a játékosok hozzáférhetnek egy új nehézségi szinthez, a BAHAMUT-hoz.

 

Azok a játékosok, akik alig várják, hogy folytathassák a kalandozásokat Jack, Ash és Jed mellett, azoknak jó hír, hogy két további fejezet érkezik a jövőben, név szerint a "Wanderer of the Rift" és a "DIFFERENT FUTURE." A játékosok a szezonbérlet birtokában érhetik el a kiegészítőket.

 

További információkért keresd fel a https://www.square-enix-games.com/sopffo weboldalt.

 

Hasznos linkek:
Hivatalos weboldal: https://www.square-enix-games.com/sopffo
Twitter: https://twitter.com/FFOrigin
Facebook: https://www.facebook.com/FinalFantasy/
YouTube: https://www.youtube.com/FinalFantasy/
Instagram: https://www.instagram.com/FinalFantasy/
#StrangerOfParadise #FinalFantasy2022.07.20
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes