Hír - A TACTICS OGRE: REBORN NOVEMBER 11-ÉN ÉRKEZIK PLAYSTATION 5, PLAYSTATION 4, NINTENDO SWITCH ÉS PC PLATFORMOKRA

A TACTICS OGRE: REBORN NOVEMBER 11-ÉN ÉRKEZIK PLAYSTATION 5, PLAYSTATION 4, NINTENDO SWITCH ÉS PC PLATFORMOKRA

A kritikusok által is elismert taktikai szerepjáték újjáéled


A SQUARE ENIX® bejelentette, hogy a Tactics Ogre: RebornTM, a sokak által kedvelt taktikai-RPG újragondolt kiadása november 11-én jelenik meg PlayStation®5 (PS5TM), PlayStation®4, és Nintendo SwitchTM konzolokra, valamint PC-re. A játék hamarosan előrendelhető a hazai boltokban.

 

A Tactics Ogre: Reborn gyönyörűen felújított, nagyfelbontású grafikát, frissített harcrendszereket és rengeteg hangjavítást hoz el, beleértve a teljesen szinkronos átvezetőket (angol és japán), újradolgozott hangeffekteket és az újravett élőzenés háttérzenét, melyet Hitoshi Sakimoto szerzett. Mindezt azért, hogy egy teljesen új élményt keltsenek életre, amelyet a Tactics Ogre veteránok mellett a játékosok új generációja is élvezhet.

 

Nézd meg a Tactics Ogre: Reborn bejelentő trailerét itt: https://youtu.be/osHD91sQUOk

 

A Tactics Ogre: Reborn a Valerian szigeteken játszódik, melyeket az Obero Sea ékszereinek tartanak. A többéves konfliktus után végre egy férfi, Dorgalua Oberyth felemelkedett, hogy véget vessen ennek. A "Dynast-King" -ként ismert férfi békét és jólétet hozott Valeriaba fél évszázadon keresztül. Halála után azonban egy polgárháború tör ki a hatalomért három hadban álló frakció között, amely Valeria szigeteit egy véres küzdelem színterévé teszi. A Tactics Ogre: Reborn-ban a játékosok egy fiatal férfi, Denam Pavel történetét követhetik végig, aki a vérontás középpontjában találja magát. Bár a szabadság és az igazság útját keresi, a játékosok hamar rájöhetnek, hogy még a legnemesebb célok eléréséhez is lehetetlenül nehéz döntéseket kell meghozni.

 

Újjászületve és részletesebben, mint valaha, ez a klasszikus taktikai szerepjátékos kaland lehetővé teszi a játékosoknak, hogy teljesen beleéljék magukat a Tactics Ogre cselszövésekkel teli világába. A Tactics Ogre: Reborn-ban a játékosok egy csapatnyi egység felett vehetik át az irányítást a harctéren és kihasználhatják a körökre osztott harcrendszert, hogy stratégiai döntéseket hozzanak és felülkerekedjenek az ellenségeiken. A játékosok előrehaladásukkor további tagokat toborozhatnak a csapatukba, kísérletezhetnek különböző kasztokkal, fegyverekkel, mágiával és képességekkel és sok fontos döntést hozhatnak a történet során, amelyek végül befolyásolják az események végkimenetelét.

 

Új frissítések és funkciók:

 • Gyönyörűen felújított grafika, amely továbbfejleszti, de mégis megtartja az eredeti, különleges vizuális stílust
 • Teljesen szinkronizált átvezetők angolul és japánul
 • A játék zenei anyagának teljes zenekari újrafelvétele
 • Válogatott minőségi fejlesztések, úgy mint:
 • Újratervezett harcrendszer
  • Átállított szintmenedzsment rendszer
  • Újradolgozott MI
  • Egyszerűsített és fejlesztett kezelői felület

 

 

A Tactics Ogre: Reborn dobozos kiadása hamarosan előrendelhető a hazai boltokban PS5, PS4 és Nintendo Switch platformokon.

 

Hasznos linkek:
Hivatalos weboldal: https://tactics-ogre.square-enix-games.com/en-gb/
Twitter: @SquareEnix
Facebook: @SquareEnix
Instagram: @SquareEnix
YouTube: @SquareEnixNA
#TacticsOgre

 2022.08.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes