Hír - A TALES OF VISSZATÉR A FRANCHISE EGYIK LEGJOBBAN KEDVELT TÖRTÉNETÉVEL A TALES OF SYMPHONIA REMASTERED-BEN

A TALES OF VISSZATÉR A FRANCHISE EGYIK LEGJOBBAN KEDVELT TÖRTÉNETÉVEL A TALES OF SYMPHONIA REMASTERED-BEN

 

A vezető videójátékkiadó és fejlesztő Bandai Namco Europe S.A.S. bejelentette a Tales of Symphonia Remastered-et, amely az egyik legjobban kedvelt Tales Of történet felújított változta, és amely 2023-ban jelenik meg. Az eredeti Tales of Symphonia, amely 2003-ban jelent meg, egy mély és lebilincselő történettel utaztatta végig a világon a játékosokat. A Tales of Symphonia Remastered visszahozza ezt a 20 éves klasszikust, most HD vizuális felújítással, játékmenet fejlesztéssel és új funkciókkal. A játék PlayStation®4, Xbox One és Nintendo SwitchTM platformokra jelenik meg és kompatibilis lesz a PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokkal.

 

A Tales of Symphonia Remastered-ben a veterán és új játékosok Lloyd Irving és barátainak történetét követhetik végig, miközben próbálják megmenteni Sylvarant és Tethe'alla-t, két elválaszthatatlanul összekötött világot, ahol az egyik újjászületése a másik haldoklását eredményezi. A játékosok egy mély történetet és kedves karaktereket ismerhetnek meg egy gazdag és élettel teli világban, mindezt animeszerű átvezetőkkel, melyet az elismert művész, Kosuke Fujishima tervezett. A játékosok át, vagy éppen újra élhetik a történetet, akár egyedül, akár négy másik játékossal a csaták közben, különböző harcstratégiákkal és rendszerekkel szabadon kombinálhatják a képességeket/mágiákat, a látványos Mystic Artes effekteket és a Unison Attack koordinált technikákat, amelyek erőteljes támadásokat szabadítanak el.

 

A játék már előrendelhető a hazai boltokban!

 

További információkért a Tales of Symphonia Remastered és a Bandai Namco Europe további címeiről látogass el a www.bandainamcoent.eu weboldalra. Kövesd a játékot a Twitteren: https://twitter.com/TalesofSeries.2022.09.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • NBA 2K23 (XSX) Sport
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • NBA 2K23 (PS5) Sport
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (NS) Kaland
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
 • Temtem (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (XSX) Kaland
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • The Ascent (PS5) Akció
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes