Get Adobe Flash player

 

Hír - A THE ELDER SCROLLS ONLINE: HIGH ISLE CHAPTER már világszerte elérhető PC-n

A THE ELDER SCROLLS ONLINE: HIGH ISLE CHAPTER már világszerte elérhető PC-n


A ZeniMax Online Studios és a Bethesda Softworks izgatottak, hogy megjeleníthetik a legújabb fejezetet az ESO sagában, a The Elder Scrolls Online: High Isle-t, amely már elérhető PC-n, MAC-en és Stadián, valamint június 21-től Xbox és PlayStation konzolokon.

 

Nézd meg a The Elder Scrolls Online: High Isle Launch Trailert itt:
https://youtu.be/FJTZI5Q8VnA


Ez a még soha nem látott Elder Scrolls világ az otthona a legújabb Elder Scrolls történetnek, ami a politikai ármánykodásra fókuszál. A High Isle vidékei a tökéletes helyszín a szövetség küldöttjeinek arra, hogy véget vessenek a Three Banners War-nak. Amíg tart a nemes Society of the Steadfast által tartott csúcstalálkozó, a játékosoknak résen kell lenniük a The Ascendant Order kaotikus motivációi miatt. Az ESO több, mint 20 millió játékosa bebarangolhatja a szigeten elterülő paradicsomot, amely a középkori kultúrát és építészetet hordozza magában, lehengerlő kastélyokkal és izgalmas lovagitorna helyszínekkel.


Egy korábban felfedezetlen régió, a Systres Archipelago-t a mediterrán gyönyörű, szeles partjai ihlették. Itt terül el a High Isle lélegzetelállító világa, amely a Bretonoknak ad otthont, akik az emberek és a tündék leszármazottjai. A társadalmi elit a feudális Gonfalon Bay-ben él, High Isle politikai központjában. Mindezek felett pedig, a könyörtelenség itt erény, szóval a játékosok jobban teszik, ha sűrűn néznek maguk mögé!


Az elmúlt évben az ESO-ban már társai is lehettek a játékosoknak, idén pedig a ZeniMax Online Studios továbbgondolta a companion-rendszert. Két új társ válik elérhetővé: „Ember", egy Khajiit, aki az utcákon nevelkedett és van érzéke a varázsláshoz, valamint egy Breton, „Isobel", a feltörekvő lovag, aki úgy érzi, a sors vezérelte a játékoshoz.


További újítás 2022-ben, hogy egy új kártyajáték is bekerül a játékba: a Tales of Tribute, melyet az ESO világán belül játszhatunk. Ez egy PvP-ben és PvE-ben is játszható, egyedi erőforrás-gyűjtögetős kártyajáték, amit High Isle-ben találtak fel. A játékosok növelhetik a rangjukat a Tales saját szintrendszerében, továbbá menő jutalmakhoz lehet jutni, mint a bútorok, átalakító kövek, valamint tovább haladhatsz a történetben, ha játszol bizonyos NPC-kel.

 
Az új fejezet már elérhető PC-re, MAC-re és Stadiára, valamintjúnius 21-től Xbox és PlayStation konzolokra. A legfrissebb információkért ne felejtsd el meglátogatni a hivatalos weboldalt és fórumokat.2022.06.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes