Hír - A Tokyo Game Show két izgalmas bejelentést is tartogatott a Dragon Ball franchise-zal kapcsolatban

A Tokyo Game Show két izgalmas bejelentést is tartogatott a Dragon Ball franchise-zal kapcsolatban

 

Két új trailer érkezett a DRAGON BALL: THE BREAKERS és a DRAGON BALL Z: KAKAROT-hoz, amely megérkezik az újgenerációs konzolokra!

 

Fedezz fel többet a DRAGON BALL: THE BREAKERS tartalmáról az új trailerben, amely bemutat új játszható karaktereket és egy új pályát is. A főgonosz, Majin Buu elérhető lesz Raiderként: a jellegzetes képessége lehetővé teszi neki, hogy elérje a még erősebb alakjait azáltal, hogy a Túlélőket cukorkává változtatja és megeszi őket.
Amint elérte a végső alakját, a maradék Túlélőket is felemészti, amellyel megváltoztatja a játék pályáját.

 

A túlélők rangjai is nőni fognak: akik elvesztek a Temporal Seamekben nem lesznek egyedül, hiszen egy új Túlélő csatlakozik hozzájuk: a Farmer! A farmer képessége, hogy felássa a földet és ha szerencsés vagy, akkor tárgyakat szerezhetsz. Szóval ne gondolkozz, áss, amikor csak tudsz, sosem tudhatod, hogy mit találsz!Egy nyílt bétatesztet is tartanak minden platformon szeptember 22-től 25-ig. A játékosok már regisztrálhatnak itt, hogy részt vehessenek a játék kipróbálásában. A játék megjelenésekor a nyílt bétateszt résztvevői, amennyiben azonos platformon veszik meg a játékot és ugyanazon felhasználóval jelentkeznek be, amelyen a teszten részt vettek, úgy egy exkluzív tárgy ütheti a markukat, melyet a karakterük viselhet: az Oolong keychain.

 

Nézd meg a trailert itt: https://youtu.be/X4hD4x59oLM

 

Ezeken felül a DRAGON BALL: THE BREAKERS összeköttetésben lesz a DRAGON BALL XENOVERSE 2-vel, amelynek köszönhetően jutalmakat lehet gyűjteni a DRAGON BALL XENOVERSE 2-ben, amennyiben a DRAGON BALL: THE BREAKERS-ben teljesítenek specifikus achivementeket. A DRAGON BALL: THE BREAKERS megjelenése után egy frissítés keretein belül ugyan ez működni fog a másik irányba is. További információk hamarosan!

 

A DRAGON BALL: THE BREAKERS október 14-én jelenik meg PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokra.

 

A DRAGON BALL Z: KAKAROT megérkezik az újgenerációs konzolokra!


Fejlesztett grafikával és jobb teljesítménnyel, a játékosok újra élhetik Saiyan Goku, avagy Kakarot kalandjait, miközben próbálja megmenteni a Földet, ebben az epikus akció-RPG-ben. Ingyenesen frissítéssel érkezik az újgenerációs konzolokra azoknak a játékosoknak, akik rendelkeznek a DRAGON BALL Z: KAKAROT PlayStation 4 vagy Xbox One verzióival.

 

A fenti izgalmas hírek mellett bejelentettek egy negyedik DLC-t a Szezonbérlet 2 részeként: miután végigkövették a DRAGON BALL Z történetét, a játékosok hamarosan felfedezhetik Goku apjának, Saiyan Bardocknak a történetét is. A Bardock: Alone Against Fate című új DLC lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a bőrébe bújjanak a bátor Saiyannak, aki vitézül harcolt, hogy megvédje a Saiyanok bolygóját Lord Frieza kegyetlenségétől.

 

Készülj fel még több történetre a Szezonbérlet 2-ben, amelybe még több kaland és ikonikus karakter érkezik a szeretett sorozatból.

 

Nézd meg a trailert itt: https://youtu.be/us2j3cPehrY

 

A DRAGON BALL Z: KAKAROT és a Szezonbérlet 2 2023-ban jelenik meg PlayStation 5 és XBOX Series X|S konzolokon.

 

További információkért a DRAGON BALL: THE BREAKERS és DRAGON BALL Z: KAKAROT, valamint a Bandai Namco Europe további címeiről, látogass el a www.bandainamcoent.eu weboldalra. Kövesd a játékot a Twitteren: https://twitter.com/dragonballgames.2022.09.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • NBA 2K23 (XSX) Sport
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • NBA 2K23 (PS5) Sport
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (NS) Kaland
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
 • Temtem (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (XSX) Kaland
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • The Ascent (PS5) Akció
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes