Hír - A Tom Clancy’s Rainbow Six® Extraction január 20-án jelenik meg

A Tom Clancy's Rainbow Six® Extraction január 20-án jelenik meg - Buddy Pass-szal


A Ubisoft® bejelentette, hogy a Tom Clancy's Rainbow Six Extraction 2022. január 20-án jelenik meg cross-play támogatással és Buddy Pass-rendszerrel, melynek hála a barátok ingyen játszhatnak.* A cross-play-en felül cross-save, cross-progression is elérhető Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Stadia és Windows PC platformokon. A játékosok feliratkozhatnak a Ubisoft+-ra is PC-n, Stadián és Amazon Lunán.**A mai naptól kezdve a játékosok előrendelhetik a Standard Editiont, és élvezhetik a Rainbow Six Extraction's számos funkcióját, úgymint: mély operátor-fejlődési rendszer, négy nehézségi szint, 12 új és kiszámíthatatlan térkép (körülbelül 3x nagyobbak, mint a korábbi Tom Clancy's Rainbow Six Siege térképek) négy dinamikus régión keresztül, több mint 60 fegyver, Rainbow Six Siege technológia és 15 exkluzív REACT-technológia, valamint ingyenes post-launch támogatás többek között heti endgame challenge móddal.

 


Az Extraction minden változata két Buddy Pass tokent is megnyit, mely által a játékosok meghívhatják barátaikat, hogy együtt játsszanak 14 napon keresztül a legtöbb platformon át.* Ezen két hét alatt minden elért eredmény továbbvihető a teljes változatba. A Deluxe Edition mindent tartalmaz a Standard Edition-ből, három további bónuszcsomaggal egyetemben.

Azon játékosok, akik mind a Rainbow Six Siege-el, mind a Rainbow Six Extraction-nel rendelkeznek, megkapják a United Front bundle-t, amely négy exkluzív gearszettet tartalmaz (a két játék között elosztva), és azonnal hozzáférést kapnak az Extraction teljes, 18 operátoros repertoárjához.***

 

Nézd meg a trailert: https://youtu.be/vCnavLvA34E


A fejlesztést vezető Ubisoft Montreal játéka,**** a Rainbow Six Extraction felkéri a játékosokat arra, hogy csatlakozzanak a Rainbow Exogenous Analysis & Containment Team-hez (REACT), csatlakozva egy 1-3 fős, a Rainbow Six Siege szeretett operátoraiból álló osztaghoz, hogy szembeszálljanak a titokzatos idegen életformával, az Archæan-okkal. A játékosok első alkalommal járhatják végig azon egyedi fejlődési rendszert, amely mind a 18 operátorhoz elérhető, akik számos módon fejleszthetők. Ahogy szintet lépnek, a játékosok permanensen megnyithatnak új fertőzött zónákat, operátorokat, kusztomizációs tárgyakat, új REACT-technológiákat, magasabb nehézségi szinteket, játékbeli lore-t, és más egyebet. A Rainbow Six Sextraction live service támogatással is rendelkezik, melyhez rendszeres tartalmi frissítés társul.A Rainbow Six Extraction-nel kapcsolatos további információkért kérjük látogass el a r6extraction.com címre, és kövess minket a közösségi médiában: @R6Extraction.A legújabb Rainbow Six Extraction és egyéb Ubisoft-játékokkal kapcsolatos hírekért kérjük látogass el ide: news.ubisoft.com.

 


*A próbaverzió jelenleg csak PlayStation, Xbox és PC (Ubisoft Connect, Epic Games Store, Stadia) platformokon érhető el. Az ajánlat és annak részletei, dátumai változhatnak, feltételek érvényesek, beleértve annak elérhetőségét, technikai és tartalmi korlátozásait. A Buddy Pass funkciók régiónként eltérőek lehetnek. További információ: https://ubi.li/BuddyPass.
**A Ubisoft+ Stadia és Luna platformon a fiókok összekötését követeli meg, valamint a Multi Access előfizetést. Az ajánlattal kapcsolatban régiós korlátozások lehetnek érvényben.
***Feltételek és korlátozások: https://ubi.li/cross-ownership.
****Támogatást nyújtó Ubisoft-stúdiók: Bordeaux, Bucharest, és Saguenay2021.11.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes