Get Adobe Flash player

 

Hír - A Warner Bros. Games bemutatta a hivatalos Nightwing karakter trailert

A Warner Bros. Games bemutatta a hivatalos Nightwing karakter trailert

 

A Warner Bros. Games és a DC bemutatott egy karakter trailert a közelgő, nyíltvilágú akció-RPG-ből, a Gotham Knightsból, amelyet a Warner Bros. Games Montréal fejleszt. A főszereplője nem más, mint az agilis, akrobatikus Nightwing. A videó bemutatja néhány öltözékét, amelyeket a játékosok is létrehozhatnak és testreszabhatnak a játék során. Nightwing egyedi harckészségei szintén megmutatkoznak és többek között láthatunk közelharci támadásokat a védjegyévé vált escrima stickjeit használva, csuklóból kilőhető nyilakat, valamint az közlekedését segítő képességeket, például parkour készségeit, a horgot és a gliderét, a Flying Trapeze-t.

 

Dick Grayson, azaz Nightwing, tinédzserként Batman védence és az első Robin volt, mielőtt úgy döntött, hogy ő maga is hőssé válik. A menthetetlenül optimista Nightwing gyakran a természetes karizmájára hagyatkozik, hogy elkerülje a bajt. Bár sokszor elrejti a mélyebb érzéseit a bohóckodásával, barátai pontosan tudják, hogy Dick nagyra értékeli a közeli személyes kapcsolatokat és erősen hisz abban, hogy érdemes az emberekért harcolni.

 

Nézd meg a Gotham Knights - Hivatalos Nightwing karakter trailert itt: https://youtu.be/vz3YjAF5mrQ

 

A Gotham Knights október 25-én jelenik meg világszerte PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon, valamint PC-n. A rajongók már előrendelhetik a játékot, így egy 233 Kustom Batcycle Skinre tehetnek szert a megjelenéskor, melynek alapja a jármű első megjelenése a DC Detective Comics 233. számában.

 

A Gotham Knights a Batman családról szól, így a játékosok olyan karakterek a bőrébe bújhatnak, mint Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin. A kiképzett DC szuperhősök új gárdájának Gotham City védelmezőivé kell válniuk Batman halála után. Legyen szó rejtélyek megoldásáról, amelyek összekötik a legsötétebb fejezeteit a város múltjának, egészen a város hírhedt gonosztevőinek a legyőzéséig egy epikus harcban, a játékosoknak temérdek kihívást kell leküzdeniük, miközben létrehozzák a saját Sötét Lovagjukat.

 

Hogy többet megtudj a Gotham Knights-ról, látogass el a GothamKnightsGame.com weboldalra, vagy vedd fel a kapcsolatot Twitteren (@GothamKnights), YouTube-on (GothamKnights), Instagramon (@GothamKnights), Facebookon (GothamKnights) és Discordon (GothamKnights). A rajongók utána olvashatnak Dick Graysonnak a DC UNIVERSE INFINITE-ben, amely a DC digitális hírlevél szolgáltatása.2022.06.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes