Hír - A Warner Bros. Games bemutatta az új Gotham Knights játékmenet trailert Batgirl főszereplésével

A Warner Bros. Games bemutatta az új Gotham Knights játékmenet trailert Batgirl főszereplésével

 

A Warner Bros. Games és a DC bemutatta az új játékmenet trailert a Gotham Knights-hoz, a hamarosan érkező nyíltvilágú akció-RPG-hez, melyet a Warner Bros. Games Montréal fejleszt. A videó új játékmenetet és egyedi jeleneteket mutat be Batgirlről, akit Barbara Gordonként is ismernek. A jól kiképzett harcos és számítógép zseni Batgirl egyszerre hoz erőt és észt a csapatba. A jellegzetes fegyverét, a tonfa-t, valamint a kickboxing, capoeira és jiu-jitsu tüzes kombinációját felhasználva, Batgirl egy szempillantás alatt legyőzi a nála kétszer nagyobb ellenségeket. A régi és az új fenyegetésekkel a horizonton, Batgirl most elszántabb, mint valaha, hogy biztonságban tartsa Gotham-et és megvédje a várost a káosztól.

 

Nézd meg a Gotham Knights - Hivatalos Batgirl játékmenet trailert itt: https://youtu.be/KF7xQs4PMZI

 

A Gotham Knights október 25-én jelenik meg világszerte PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokon, valamint PC-n. A rajongók már előrendelhetik a játékot, így egy 233 Kustom Batcycle Skinre tehetnek szert a megjelenéskor, melynek alapja a jármű első megjelenése a DC Detective Comics 233. számában.

 

A Gotham Knights a Batman családról szól, így a játékosok olyan karakterek a bőrébe bújhatnak, mint Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin. A kiképzett DC szuperhősök új gárdájának Gotham City védelmezőivé kell válniuk Batman halála után. Legyen szó rejtélyek megoldásáról, amelyek összekötik a legsötétebb fejezeteit a város múltjának, egészen a város hírhedt gonosztevőinek a legyőzéséig egy epikus harcban, a játékosoknak temérdek kihívást kell leküzdeniük, miközben létrehozzák a saját Sötét Lovagjukat.

 

Hogy többet megtudj a Gotham Knights-ról, látogass el a GothamKnightsGame.com weboldalra, vagy vedd fel a kapcsolatot Twitteren (@GothamKnights), YouTube-on (GothamKnights), Instagramon (@GothamKnights), Facebookon (GothamKnights) és Discordon (GothamKnights).2022.07.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes