Hír - A WWE® 2K23-ba 24 játszható szupersztár és legenda érkezik megjelenés utáni tartalomként

A WWE® 2K23-ba 24 játszható szupersztár és legenda érkezik megjelenés utáni tartalomként

 

A közönségkedvenc szupersztárok, Bray Wyatt, The O.C., a Steiner testvérek, Zeus, Wade Barrett, és Eve Torres is elérhetővé válik augusztusig

 

A 2K bemutatta a WWE® 2K23-ba, megjelenés utáni tartalomként érkező* közönségkedvenc szupersztárokat, legendákat és számos NXT csillagokat, akik először jelennek meg a franchiseban. Összesen öt megjelenés utáni csomag válik elérhetővé, benne 24 játszható karakterrel, amely így új párosításokat biztosít a játékosoknak az elkövetkezendő hónapokban. A megjelenés utáni csomagok önállón is megvásárolhatóak, valamint az összes csomag részét képezi majd Szezonbérletnek**, a Deluxe Editionnek, és az Icon Editionnek.

 

A DLC szupersztárok között a világbajnok Bray Wyattet, a korábbi Raw Tag Team bajnokokat, Luke Gallows-t és Karl Andersont, azaz The O.C.-t, a 2022 WWE Hall of Fame csatlakozókat, Scott Steinert és Rick Steinert, a Hollywood-i ikont, Zeust, a SmackDown color kommentátor és ötszörös Intercontinental bajnok Wade Barrettet, és a világon az első háromszoros WWE Divas bajnok Eve Torrest találjuk.

 

A csomagok nevei, megjelenési dátumai és tartalmai:

 

Steiner Row csomag
Megjelenési dátum: április 19.
● Scott Steiner;
● Rick Steiner;
● Top Dolla;
● Ashante Adonis;
● B-Fab - csak Menedzserként, nem játszható szupersztárként

 

Pretty Sweet csomag
Megjelenési dátum: május 17.
● Karl Anderson;
● Luke Gallows;
● Tiffany Stratton;
● Elton Prince;
● Kit Wilson.

 

Race to NXT csomag
Megjelenési dátum: június 14.
● Harley Race;
● Ivy Nile;
● Wendy Choo;
● Tony D'Angelo;
● Trick Williams.

 

Revel with Wyatt csomag
Megjelenési dátum: július 19.
● Bray Wyatt;
● Zeus;
● Valhalla;
● Joe Gacy;
● Blair Davenport.

 

Bad News U csomag
Megjelenési dátum: augusztus 16.
● Eve Torres;
● Wade Barrett;
● Damon Kemp;
● Andre Chase;
● Nathan Frazer.

 

A Szezonbérlet szintén tartalmazza a MyRISE Mega-Boostot, amely plusz 200 Attribute pontot és egy Superchargert tartalmaz, mely feloldja az alapjáték összes WWE legendáját és throwback arénáit.

 

A WWE 2K23 Standard Edition március 17-én jelenik meg és már előrendelhető a hazai boltokban. További információkért a WWE 2K23-ról, látogass el a játék hivatalos weboldalára, legyél rajongó a Facebookon, kövesd a TikTok, Twitter és Instagram oldalakat, valamint iratkozz fel YouTubeon.

 

*A WWE 2K23 alapjáték szükséges a DLC tartalmainak eléréséhez. A DLC megvásárlása szükséges. Online felhasználói fiók (13+) szükséges az online tartalmak eléréséhez. További információkért látogass el a www.take2games.com/legal és www.take2games.com/privacy weboldalakra.

 

**A Szezonbérlet március 17-től vásárolható meg önállóan.2023.03.06
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes