Get Adobe Flash player

 

Hír - AKCIÓBA LENDÜLNEK A MORTAL KOMBAT 11: AFTERMATH HARCOSAI

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a NetherRealm Studios ma új Mortal KombatTM 11: Aftermath előzetest adott ki, melyben bemutatkozik az akciódús kiegészítő három vadonatúj karaktere Fujin, Sheeva és RoboCop. A videóban első alkalommal nézheted meg mozgásban a három új harcos különböző képességeit, mozdulatait és megjelenését. A Mortal KombatTM 11: Aftermath 2020. május 26-től lesz elérhető.

 

 

A videóban feltűnik továbbá az új Dead Pool, Soul Chamber, Kronika's Keep és RetroKade pálya, valamint néhány Stage Fatality is, amik a Friendship funkció kíséretében érkeznek majd meg a játék ingyenes frissítésének részeként a Mortal KombatTM 11: Aftermath megjelenése napján.

 

A Mortal KombatTM 11: Aftermath új karakterei:

 

• Fujin, a Szél Isten és az Elder Gods szolgálatában áll testvére Raiden, az Earthrealm Védelmezője oldalán. A játszható karakterként először a Mortal Kombat 4-ben felbukkanó Fujin nagyon ért a jóság és hőség inspirálásához, hogy meghódítsa a gyűlölet és zsarnokság erőit, és biztosítja Earthrealm fényes jövőjét. A halhatatlan Fujin kardján és íján keresztül engedi szabadjára szélmanipuláló isteni erejét és támadásait.


• Sheeva az ősi Shokan faj négykarú, félig ember félig sárkány királynője. Az előszőr a Mortal Kombat 3-ban játszható Shokan harcos népe élén igyekszik megszerezni jogos helyüket az Outworld uralkodójának partnereként. A Shoken férfiak kigúnyolták, mikor Sheeva jelentkezett a következő vezető szerepéért folytatott küzdelemre, de miután győzedelmeskedett bizonyított, és megkoronázták az első Shokan királynővé. A keményen odasózó mesteri harcos birkózó stílusával teríti le ellenfeleit, hűséges pajzsával és feloldható teleport taposásával pedig félelmet kelt mindenki szívében, aki ellenkezni mer vele.


• RoboCop, avagy korábban Alex Murphy egy kötelességtudó rendőrtiszt volt, akit brutálisan kivégzett egy helyi banda. Az OCP technológiával felélesztett Murphy egy fejlett kibernetikus RoboCop rendőrként újratervezve tartja be a törvényt és védi meg a civileket. Mortal Kombat debütálásával számos frissítést kapott, és halálos fegyverarzenáljával együtt lép a ringbe, köztük Auto 9 pisztolyával. Emellett lángszórójával, pajzsával, valamint különböző típusú lövedékkel megtölthető vállágyújával söpör el minden útjába kerülő kihívót. A Mortal KombatTM 11: Aftermath RoboCop harcosa a népszerű karaktert az eredeti „RoboCop" (1987) és folytatása, a „RoboCop 2" (1990) filmekben alakító színész, Peter Weller mintájára készült.

 

A Mortal Kombat 11 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2020.05.13
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes