Get Adobe Flash player

 

Hír - ÁPRILIS VÉGÉN INDUL HÓDÍTÓÚTJÁRA A HUMANKIND

Ha újraírhatnád az emberiség történelmének narratíváját, te milyen világot építenél? Ez csupán egy a számos kérdésből, amivel szembe kell majd nézned a SEGA és az Amplitude körökre osztott történelmi stratégiai játéka, a HUMANKINDTM keretében, melybe most újabb betekintést nyújt egy új előzetes, jövőhéten pedig egy újabb OpenDev szcenárió.

 


LUCY ELŐZETES
Korszakonként több 10 kultúrával és több, mint 1 millió potenciális kultúra kombinációval a HUMANKIND lehetőségei végtelenek. A The Game Awards során bemutatott, Romain Chassaing által rendezett új előzetes egyetlen utazásra fókuszál: a saját maga alkotta civilizáció vezetőjére, Lucy-ra.LUCY OPENDEV
Az OpenDev egy sor célzott játékmenet szcenárió, ami a sajátos módunk a játék bemutatására és értékes visszajelzések begyűjtésére a közösségünktől a játék javítására. Legújabb szcenáriónk 2020. december 15. 16:00-tól lesz elérhető egészen 2020. december 28. 16:00-ig, és az eddigi legnagyobb lesz. Íme néhány részlet a tartalmából:


  • 40 kultúra: Játssz végig 4 teljes korszakot vagy 150 kört, amelyiket előbb eléred. Minden korszakban lehetőséged lesz 10 kultúra közül választani, melyek mindegyike sajátos attribútumokkal rendelkezik.
  • Válj a szárazföldi és tengeri ütközetek mesterévé: Sokak számára a korai modern korszak (Era 4) a felfedezésről és tengerészetről ismert. Emelkedj felül az ostromokon és bocsátkozz fejlettebb és összetettebb háborúkba.
  • Diplomácia 7 MI ellenféllel: Tedd próbára kontextuális diplomácia rendszerünket, és adj visszajelzést, hogy fejleszthessük a megjelenésre. Nézd meg mennyi Hírnevet tudsz szerezni és hasonlítsd össze pontszámod barátaiddal!

 TWITCH DROPS
A HUMANKIND megjelenésekor egy híres vezető helyett saját avatároddal fogsz játszani. A Lucy OpenDev szcenárióhoz különleges, testreszabott avatárokat készítettünk kedvenc Twitch közvetítőinknek. Minden streamer avatár saját egyedi MI személyiséggel rendelkezik (agresszív, terjeszkedéspárti stb.). Gyűjtsd össze őket Twitch Drop-on keresztül, és add őket hozzá ellenfélként saját játékodhoz!Nézz elég közvetítést, és akár még egy Lucy OpenDev kulcsot is nyerhetsz!A HUMANKIND 2021. április 22-én jelenik meg PC-re.

 2020.12.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes