Get Adobe Flash player

 

Hír - AUGUSZTUSBAN ÉRKEZIK MEG A PGA TOUR 2K21

A 2K ma felfedte hivatalosan licencelt golfszimulátor játékát, a PGA TOUR 2K21-t, ami várhatóan 2020. augusztus 21-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint 2020. szeptember 25-én Nintendo Switch-re. A rajongók által hiányolt remek golfszimulátor visszatérése alkalmából a PGA TOUR 2K21 borítójának sztárja a PGA TOUR profi Justin Thomas lesz. A The Golf Club 2019 Featuring PGA Tour mögötti stúdió, az HB Studios gondozásában készülő PGA TOUR 2K21 a The Golf Club sorozat evolúciója, ami a legmodernebb technológiával beszkennelve kelti életre 15 licencelt PGA TOUR pálya gyepét, bunkereit, tavait és fáit. A Course Designer segítségével a játékosok emellett több ezer lehetőség közül válogatva csinosíthatják ki saját pályájukat.

 

 

„Rendkívül megtisztelő, hogy engem választottak a PGA TOUR 2K játék legelső borítósztárjának" mondta Justin Thomas, 2017-es FedExCup bajnok, PGA Championship nyertes és az Official World Golf Ranking korábbi első helyezettje. „Izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a 2K családhoz és kihívhatom a játékosokat bárhol a digitális pályákon."

 

Thomas 11 további PGA TOUR profihoz fog csatlakozni, melyek mindegyike újabb kihívást fog jelenteni a játékosok számára a PGA TOUR Career módban, ahogy a FedExCup bajnoki címéért versengenek. A játékosok megalkothatják és személyessé tehetik MyPLAYER karakterüket olyan licencelt márkák felszereléseivel és ruházataival, mint az adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf és sok más.

 

A szimulátorélményt kiteljesítve a PGA TOUR 2K21 közvetítésszerű prezentációhoz hozzájárul a megmodernebb grafika, a dinamikus átvezetők és gördülékeny visszajátszó rendszer, mindez az ismert közvetítő Luke Elvy és elemző Rich Beem kommentárjával.

 

„A sportszimulátorok globális vezetőjeként a 2K a tökéletes partner az új PGA TOUR 2K sorozat elindításához, és a PGA TOUR élmény minden korosztályú új játékosokkal való megismertetéséhez" mondta Len Brown, PGA TOUR Chief Legal Officer and Executive Vice President Licensing. „Izgatottak vagyunk, hogy lássuk mit tartogat a sorozat jövője, kezdve a PGA TOUR 2K21-nal."

 

„A golf trendibb, mint valaha, hiszen celebek, atléták és zenészek is játszák, és osztják meg élményeiket napi szinten a közösségi médián" mondta Chris Snyder, Vice President of Marketing, 2K. „Célunk, hogy a valaha volt legautentikusabb golfszimulátort alkossuk meg, az HB Studios pedig elhozza ezt az autentikusságot a PGA TOUR 2K21-nal, ami minden tekintetbe egy igazi 2K játék, legyen szó hihetetlen realizmusáról, mélységéről és szórakoztató élményéről, ami a golfrajongók és átlagos játékosok tetszését is elnyeri."

 

A PGA TOUR 2K21 úgy lett megtervezve, hogy minden képességű játékos élvezhesse. A kezdők kihasználhatják a valós idejű oktató anyagokat, tippeket és ütésjavaslatokat, míg a veteránok a játék mesterévé válhatnak a Pro Vision, Distance Control, Putt Preview és más innovációk révén. A közösségi élmény is a játék középpontja, így a játékosok lokálisan és interneten keresztül is megmérkőzhetnek barátaikkal többek között Alt-Shot, Stroke Play, Skins és 4-Player Scramble meccseken. Emellett az Online Societies részeként a játékosok meghívhatják csapatukat klubházukba, hogy teljes szezonokat és bajnokságokat játszanak egyedi szabályokkal és feltételekkel, valamint nehezítésekkel és esemény beállításokkal.

 

A PGA TOUR 2K21 2020. augusztus 21-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2020. szeptember 25-én pedig Nintendo Switch-re.2020.05.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes