Hír - Az NBA® 2K23 új játékmenetfejlesztéseket fedett fel

Az NBA® 2K23 új játékmenetfejlesztéseket fedett fel


A játékosok teljesen új innovációkat tapasztalhatnak majd támadásban, védekezésben, a badge-ekben, a buildekben, a takeoverekben és a MI-t tekintve is

 

A 2K bemutatta az NBA® 2K23 játékmenetét célzó fejlesztéseket, főszerepben az új cselekkel, mozdulatokkal, animációkkal és játékos buildekkel, amelyek egy még autentikusabb, hipervalóságos élményt nyújtanak.

 

"Nagyra tartjuk a közösségi visszajelzéseket, amikor arról döntünk, hogy hogyan keltjük életre az NBA 2K verzióit, így az idei év játékmenetfejlesztésében a közösség által legjobban kért változtatások tükröződnek." mondta Mike Wang, a Visual Concepts Gameplay Directora. "A játékosok gyűrűtámadásai mikéntjének fókuszától kezdve a még valóságosabb labdásvédekezésig, valamint az új, szintekre osztott badge rendszerig, minden funkció, amit életre keltettünk az idei évben egy még autentikusabb játékélményt hoz létre, amelyet mindenki élvezhet."

 

Az NBA 2K23-ban rengeteg új játékmenetinnováció mutatkozik be, hogy egy új szintre emeljék a játékélményt minden tekintetben, ilyenek például:

 

Dobás: az idei év hatalmas változása a dobási attribútumok megjelenése, amely minden jellegzetes dobásformához egy saját, egyedi dobásadatot rendel, amely segít meghatározni a dobás hatékonyságát. Ezen felül szintén bekerült a játékba öt új, választható dobásmérő, valamint 15 másik, amelyet a szezonok során lehet feloldani.


Pro Stick fejlesztések: új gesture kombók lettek hozzáadva a Pro Stickhez, többek között új lehetőségek mind a dobáshoz, mind pedig a labdakezeléshez a játékmestereknek. A zsákolás is új parancsokat kapott, amely biztosítja a játékosok számára, hogy pontosan úgy zsákoljanak, ahogy szeretnének, anélkül, hogy véletlenül egy váratlan, nehéz zsákolásba bonyolódnának bele.


Cselek, mozdulatok és Adrenaline Boostok: az új gesture kombók még több labdakezelési és dobási opciót adnak a játékosok kezébe, hogy tovább növeljék a támadóarzenáljukat. Továbbá egy új funkció is bemutatkozik az Adrenaline Boostoknak köszönhetően, amelyek megakadályozzák a túlzásba vitt labdavezetést. A boostok felhasználódnak minden alkalommal, amikor a játékos végrehajt egy erőteljes elindulást vagy egy robbanékony sprintindulást, így amint a három boost elfogyott, a játékosok feltűnően lassabbak lesznek és a gyorsulásuk is jelentősen lecsökken az adott labdabirtoklás végéig.


Védekezés: A védekezés játékmenete hatalmas újításokat tartalmaz, melyek célja a még realisztikusabb labdásvédekezés és dobásblokkolás létrehozása, valamint a labdaszerzések fejlesztése. Idén a blokkolások egy realisztikusabb szintet ütnek meg, így jobban előrelátható végkimenetelekhez vezetve, amikor a megfelelő játékos, a megfelelően időzített blokkolásával állítja meg a támadást. Szintén fejlesztést kapott a labdabiztosság a jó zsákolókat tekintve, és még sok más.

 
Badge-ek: Egy teljesen új, szintezett badge-rendszer kerül bevezetésre a PlayStation® 5 (PS5TM) és Xbox Series X|S játékosoknak. Minden attribútumkategória 16 badge-et tartalmaz majd: nyolcat a Tier 1-ben, négyet a Tier 2-ben, és négyet a Tier 3-ban, azzal az elgondolással, hogy a játékosoknak egy bizonyos mennyiségű badge-et kelljen felhasználni a lentebbi szintekből, mielőtt a legfelsőbb szintekről tudnának felszerelkezni.

 
Takeoverek: míg az elsődleges és a másodlagos Takeoverek változatlanok maradtak a korábbi játékokból, a Team Takeover újra lett gondolva. A Team Takeover egy kooperatív csapatrendszerként működik és az egész csapat egyetlen mérőt oszt meg egymás között. Az új Az újradolgozás sokkal több értelmet nyer és jobban reprezentálja, hogy mit jelent csapatként lendületbe jönni és egy egységként átvenni az uralmat a mérkőzés felett.


MI játékmenet: a PS5 és Xbox Series X|S játékosok fejlesztett MI-vezérelt labdakezelést, elzárás-leválás végrehajtásokat, védekezőtendenciákat és edzői döntéseket tapasztalhatnak.

 

Az NBA 2K23-ba érkező legújabb játékmenetinnovációkról részletesebb leírást itt találsz. A következő hetekben újabb információk érkeznek és még több derül ki az újdonságokról a világ legkelendőbb NBA kosárlabdaszimulációs videójátékának legújabb verziójában.

 

Az NBA 2K23 szeptember 9-én jelenik meg PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re. További információkért látogass el az NBA 2K23 hivatalos weboldalára.

 

A Visual Concepts által fejlesztett NBA 2K23 besorolása PEGI 3.

 

Kövesd az NBA 2K23-at a TikTok, Instagram, Twitter, YouTube, és Facebook oldalakon a legfrissebb hírekért.

 

A Visual Concepts egy 2K stúdió. A 2K egy, a Take-Two Interactive Software, Inc által teljesen birtokolt kiadó. (NASDAQ: TTWO).2022.08.03
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes