Get Adobe Flash player

 

Hír - Az OUTRIDERS WORLDSLAYER bemutatott egy, az új végjátékról szóló videót

Az OUTRIDERS WORLDSLAYER bemutatott egy, az új végjátékról szóló videót


Az új rendszereknek és a kiterjedt végjátéknak köszönhetően többszáz órányi játékidőt kapunk


A SQUARE ENIX® részleteket mutatott az OUTRIDERS WORLDSLAYER végjátékáról. A kiegészítő az OUTRIDERS® egy nagy evolúciója, amely egy nagy intenzitású looter-shooter, ahol a túlélés agressziót követel, és melynek fejlesztője a People Can Fly®, akiknek a Gears of War: Judgment és BULLETSTORM® játékokat köszönhetjük, valamint a Square Enix External Studios, akik a SLEEPING DOGS® és a JUST CAUSE® alkotói.

 

Nézd meg az OUTRIDERS WORLDSLAYER ‘Endgame' közvetítést itt:
https://youtu.be/qinjY7UYovM

 

Az OUTRIDERS WORLDSLAYER egy brutális, egyedül, vagy akár 3 személlyel is játszható kooperatív looter shooter, ami egy eredeti, sötét sci-fi univerzumban játszódik, ahol létrehozhatod a saját Outrideredet a négy kaszt egyikéhez csatlakozva és veszélyes ellenségekkel szállhatsz szembe erőteljes képességekkel, valamint brutális fegyvereket és geareket gyűjthetsz. Kezdd el az eredeti OUTRIDERS kampányt, vagy használd az új 30-as szintig repítő boostot, hogy egyből élvezhesd a WORLDSLAYER tartalmait egy teljesen felszerelt Outriderrel.

 

Miután túlélték a szívszaggató utazást a könyörtelen Enoch bolygón, a játékosoknak szembe kell nézniük a halálos Trial of Tarya Gratarral, egy teljesen új végjáték kihívással az OUTRIDERS WORLDSLAYER-ben.

 

Fedezz fel egy teljesen új területet, amelyek az Enoch bolygó legnagyobb titkait rejtegetik, de ehhez félelmetes ellenségekkel is szembe kell szállnod. Válaszd ki az utadat a Trial során és nézz szembe epikus bossokkal, valamint fedd fel a legjobb lootokat. Fedezz fel új Legendary geareket, mint az új Apocalypse Gear, amiben találsz egy harmadik Mod slotot.

 

Az akadálypályákon alapuló Trial of Tarya Gratar mindig az elejére állít vissza, ha teljesítesz vagy feladsz egy futást, vagy egyszerűen túl sokszor halsz meg. Minden alkalommal, amikor elölről kezded, még erősebb és felszereltebb leszel, hogy legközelebb sikerüljön.

 

Légy erősebb Outrider azzal, hogy új Geareket és Modokat találsz, valamint fejleszd magad és növeled az Ascension szintedet, hogy teljesíthesd a Trial of Tarya Gratart magasabb Apocalypse szinteken a még nagyobb jutalmakért, egy akcióval teli és újrajátszható végjátékban.

 

"Nagyon szerettünk volna egy olyan új élményt létrehozni a WORLDSLAYER-rel, ami kibővíti azt a sok dolgot, amit a játékosok a legjobban szerettek az eredeti OUTRIDERS-ben. A WORLDSLAYER meggyőző új története egyenesen beleillik a végjátékba és bevezet a Trial of Tarya Gratarba", mondta Bartek Kmita, az OUTRIDERS és a People Can Fly kreatív igazgatója. "A végjáték úgy lett létrehozva, hogy teljesen összekösse az új és expanzív funkciókat a WORLDSLAYER-ben, és egy kiváló élményt adjunk a legelkötelezettebb játékosoknak a többszáz órányi, jelentőséggel bíró progresszióval."

 

Az OUTRIDERS WORLDSLAYER elérhető lesz PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon, valamint PC-n, Google Stadián és Nvidia GeForce Now-n június 30-tól.

 

Az OUTRIDERS tulajdonosok megvásárolhatják a WORLDSLAYER frissítést, hogy hozzáférjenek a WORLDSLAYER tartalmához.

 

További információkért látogass el a www.outriders.net weboldalra.

 

OUTRIDERS hivatalos Facebook oldal: https://www.facebook.com/outridersgame
Kövesd az OUTRIDERS-t a Twitteren: https://twitter.com/outriders
Kövesd az OUTRIDERS-t az Instagramon: https://www.instagram.com/outridersgame
Iratkozz fel az OUTRIDERS YouTube csatornára: www.youtube.com/outriders
Csatlakozz az OUTRIDERS Discord szerverre: discord.gg/outriders
Tudj meg többet a SQUARE ENIX®-ről itt: http://www.square-enix.com
Tudj meg többet a People Can Fly-ról itt: https://peoplecanfly.com2022.06.13
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes