Hír - Az UpUpDownDown és a 2K bemutatta a WWE® 2K23 MyGM jellemzőit

Az UpUpDownDown és a 2K bemutatta a WWE® 2K23 MyGM jellemzőit

 

Xavier Woods és Tyler Breeze is a játszható GM-ek között szerepel

 

A 2K, Xavier Woods-zal és Tyler Breeze-zel, a WWE népszerű UpUpDownDown YouTube csatornájának műsorvezetőivel együtt mutatta be a WWE® 2K23 MyGM módjának funkcióit. A MyGM a játékosokat egy WWE menedzser szerepébe helyezi és lehetővé teszi, hogy összeállítsák a harcosok névsorát, menedzseljék a pénzügyeket, szabadügynököket igazoljanak, különböző meccstípusok, arénahelyszínek és sok más közül válasszanak, hogy legyőzzék a többi GM-et.

 

A MyGM szignifikánsan kibővült a WWE 2K23-ban számos új és fejlesztett funkcióval. Az új játszható menedzserek között megtaláljuk Woodsot és Breeze-t, valamint Eric Bischoffot, Kurt Angle-t és Mick Foley-t, valamint új brandeket, mint az NXT 2.0 vagy a WCW. Új meccstípusok és szabályok, mint a Triple Threat, a Fatal 4-Way, a Steel Cage, a Backstage Brawl, a Falls Count Anywhere, a Submission, az Iron Man, a Last Man Standing és a Tornado Tag szintén elérhetőek.

 

A MyGM most már lehetővé teszi, hogy akár négy játékos csatlakozzon a játékba lokálisan, ezen felül az új évadok és a szezon kihívások biztosítják az újrajátszhatóságot. A Shake-uppok szintén elérhetőek a szezon során, így megváltoztatva a játék menetét, valamint a Slammy Awardok is megnyerhetőek minden szezon végén. A Keepers egy új funkció, amely a menedzsereknek lehetővé teszi, hogy a harcosaik egy részét megtartsák a következő szezon draftján, a költségek és a moráltól függően. Szintén újdonság a WWE 2K23-ban a Hall of Fame. A legjobb menedzserek, akik tíz Hall of Fame trófeát nyernek a szezon kihívásainak teljesítésével, azok bekerülnek a Hall of Fame-be.

 

A WWE 2K23 Standard Edition március 17-én jelenik meg és már előrendelhető a hazai boltokban. További információkért a WWE 2K23-ról, látogass el a játék hivatalos weboldalára és a Facebook oldalra, valamint kövesd a játékot a TikTok, Twitter, Instagram és YouTube oldalakon.

 

A Visual Concepts egy 2K stúdió. A 2K a Take-Two Interactive Software, Inc által egy teljes egészében birtokolt kiadó. (NASDAQ: TTWO).2023.03.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes