Hír - Az utolsó három megjelenéskor elérhető karaktert is bemutatták az úttörő Street Fighter™ 6-hoz

Az utolsó három megjelenéskor elérhető karaktert is bemutatták az úttörő Street FighterTM 6-hoz

 

Cammy, Zangief és Lily zárják a sztárokkal teli, megjelenéskor elérhető 18 karaktert számláló névsort

 

A PlayStation legutóbbi State of Play digitális eseményén a Capcom három újabb karaktert mutatott be, akik csatlakoznak a sokak által várt Street FighterTM 6 megjelenéskor elérhető névsorához. A legendás Cammy, Zangief és az újonc Lily zárják a 18 nevet számláló névsort. A Street FighterTM 6 tartalmazza mind a nyolc eredeti Street FighterTM World Warriort (Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Zangief, E. Honda, Blanka, Dhalsim), valamint négy visszatérő franchise kedvencet (Cammy, Juri, Dee Jay, Luke), továbbá hat teljesen új arcot (Lily, Jamie, Kimberly, Manon, Marisa, JP), akikkel a játékosok harcba szállhatnak. A játékosok világszerte június 2-án vehetik a kezükbe a Street Fighter 6-ot PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és PC platformokon.

 

Cammy, Zangief és Lily mind hozza a saját személyiségét és magasan képzett harckészségét a játékba:
Cammy: a Super Street FighterTM II-ben először megjelenő, macskaimádó Cammy visszatér a kedvelt, nagy erejű támadásainak arzenáljával, köztük a Spiral Arrow, a Cannon Spike és Hooligan Combination mozdulatokkal. Ezen mozdulatok Heavy verziói fejlesztve lettek, amivel késleltethetők, mellyel így más tulajdonságaik vagy sebzésük lesz. Látogass el a King Streetre, Cammy ködös, ipari pályájára és hajts végre Super Art mozdulatokat, mint a Killer Bee Spin és a Delta Red Assault, hogy térdre kényszerítsd az ellenfeleidet és lázba hozd a közönséget.

 

Zangief: dübörögve érkezik a hatalmas Zangief, egy eredeti World Warrior, aki imád villogni a Barmaley Steelworks közönsége előtt. A profi birkózó Zangief megtartotta a jellegzetes dobásait, mint a Screw Piledriver és a Siberian Express, valamint új mozdulatokat is felvett, mint a Tundra Storm. A második szintű Super Art Cyclone Lariat és a hármas szintű Super Art Bolshoi Storm Buster biztosan kielégítik a közönség vágyait.

 

Lily: az újonc Lily néhányaknak ismerős lehet, mivel a Thunderfoot törzs leszármazottja, ahonnan az ikonikus T. Hawk érkezik, akit a Super Street Fighter II-ben láthattunk. A kicsi, de erős Lily a természet szellemeivel tud beszélni otthonában, a vibráns Thunderfoot Settlementben, és a veszedelmes Condor Dive, a Condor Spire és a Tomahawk Buster mozdulatokkal győzi le az ellenfeleit. A Condor Wind egy Windclad stockot biztosít, amely egyre erősödik minden korábban említett mozdulat bevetésekor. Lily a harci botját használva sorozza az ellenfeleit az egyes szintű Super Art Breezing Hawkkal és a földbe döngöli azokat a hármas szintű Super Art Raging Typhoon mozdulattal.

 

A Street Fighter 6 már előrendelhető a hazai boltokban és a Street Fighter sorozat következő evolúcióját képviseli, köszönhetően az egyedi verekedős játék innovációknak és a hemzsegő a tartalomnak a három teljesen új játékmódon - Fighting Ground, World Tour és Battle Hub - keresztül.2023.02.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes