Get Adobe Flash player

 

Hír - Bárki, bárhol: Megvannak az NBA® 2K22 borítójára kerülő kosarasok: Luka Dončić és az NBA Legendák – Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki, és Kevin Durant

A 2K ma bejelentette a teljes névsort az NBA® 2K22, a kiválóra értékelt és elmúlt 20 év* legkelendőbb NBA videojátékos szimulátor-széria következő kiadásának borítóin szereplő sportolókhoz. A világjelenségnek számító, kétszeres NBA All-Star, Luka Dončić díszíti a Standard Edition és a Cross-Gen Digitális Bundle borítóját, míg a prémium, NBA 75th Anniversary Edition borítóján az NBA legnagyobb hatású big man játékosainak - Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki, and Kevin Durant - triója szerepel, tisztelegve az előtt, hogy e három játékos hogyan változtatta meg a játékot.

 

NBA 2K22: Cover Athletes Speak ft. Kevin Durant, Dirk Nowitzki and Kareem Abdul-Jabbar: https://youtu.be/rT2XnJ-52oQ

 

Az NBA 2K22 megjelenése 2021. szeptember 10-én esedékes. A műfaj legjobb látványvilágával és mesterséges intelligenciájával, a történelmi csapatokkal és a kosárlabda-élmények széles választékával az NBA 2K22 a játékos kezébe helyezi a teljes kosárlabda-univerzumot.


„Eljutni az NBA 2K22 nemzetközi borítójára nagyon különleges számomra," mondta Dončić. „Büszkén képviselem hazámat egy olyan különleges borítón, ami a szlovén zászló színeinek tiszteleg. A kosárlabda olyan sokat adott nekem, és alig várom, hogy én is visszaadhassak, és együtt dolgozhassak a 2K Foundations csapatával idén, hogy segíthessük a fiatal gyerekek életét szerte a világon."


Ebben az évben az NBA 2K22 a játék három kiadását kínálja digitális és fizikai formában: a Standard Edition, a Cross-Gen Digital Bundle és egy különleges NBA 75th Anniversary Edition kiadások:

Standard Edition


• A Cross-Gen Digital Bundle hozzáférést biztosít a játékosoknak a Standard Edition kiadáshoz mind az előző, mind az újgenerációs konzolokhoz az azonos családba tartozó PlayStation és Xbox konzolok esetében


• Az NBA 2K22 NBA 75th Anniversary Edition PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, Nintendo Switchre, és PC-re érkezik. A Dual-gen hozzáférést mind a Cross-Gen Digital Bundle, mind az NBA 75th Anniversary Edition tartalmazza a PS4/PS5 és az Xbox One/Xbox Series X|S platformokra, és biztosítja a játék kompatibilis verzióját ugyanazon konzolcsalád minden generációjához. Az NBA 75th Anniversary Edition Nintendo Switch változata csak digitális formátumban lesz elérhető a régiónkban.


Az NBA 75th Anniversary Edition a liga legikonikusabb big man játékosai közül hármat ünnepel, akik forradalmasították a ligát az eddigi 75 éve alatt:

 
• A Hall of Fame-be beválasztott, hatszoros NBA Bajnok és hatszoros NBA MVP-díjas, mindenkori legtöbb pontot szerző játékos, Kareem Abdul-Jabbar, a legenda, aki mind a mai napig befolyásolja a játékot, a védjegyének számító Skyhookjától kezdve a társadalmi ügyekben való aktivizmusáig

• A 14-szeres All-Star, NBA Bajnok és MVP-díjas Dirk Nowitzki, aki nem csak a kosárlabda világszintű elterjédését testesíti meg, de a játék fejlődését is, mint a mesterlövész big man prototípusa

• A 11-szeres All-Star, liga MVP-díjas és kétszeres NBA Bajnok Kevin Durant, aki saját jogán legenda, és az egyszeri és megismételhetetlen jelenlétéről ismert a ligában, már harmadjára lett NBA® 2K borító-sportoló

 

NBA 2K22: Behind the Scenes with Luka Dončić: https://youtu.be/Hrv8ML0G_3k

 

Az NBA 75th Anniversary Edition és a Cross-Gen Digital Bundle borítóján szereplő festményeket az atlantai művész, Charly Palmer festette, akinek képzőművészeti munkáit a komplex kompozíciók, egyedi technika és stílus jellemzi. Palmer munkái Amerika-szerte szerepelnek kiállításokon, legújabban a „Civil Rights" festménysorozatáról és az „America Must Change" című kompozícióiról ismert, ez utóbbi a TIME Magazine 2020. júliusi számának borítóján kavarta fel az állóvizet.


"Az NBA 2K borítója mindig is a történetmesélést tűzte ki célul és azt, hogy megmutassa a sportolók egyedi és változatos hátterét," mondta Alfie Brody, az NBA 2K Global Marketing Strategy VP-je. „A kultúra a kosárlabda körül vibráló, és túllépi a földrajzi határokat. Idén szeretnénk megmutatni a globális sokszínűséget Charly lenyűgöző és egyedülálló művészetével."


Észak-Amerikában a játékosok megvásárolhatják Standard Edition különleges kiadását, aminek borítóján a hatszoros WNBA All Star és WNBA Bajnok, Candace Parker szerepel majd, és exkluzívan a GameStop és az EB Games kínálatában lesz elérhető. Parker szereplése mérföldkő az NBA 2K számára: ő a franchise történetének első női borító-játékosa. A Chicago Sky sztárjátékosának megjelenése a borítón az NBA 2K azirányú folyamatos törekvésének legújabb lépése, hogy a nők jól láthatóan szerepet kapjanak a játékokban. Japánban is lesz különleges kiadás a Standard Edition-höz, ott a borítóra a Washington Wizards feltörekvő játékosa, Rui Hachimura kerül, aki az első japán játékos volt, akit az első körben draftoltak 2019-ben, és az első japán játékos, aki bekerült az NBA Rájátszásba.


Látogasd meg az NBA 2K22 hivatalos oldalát az előrendelések teljes leosztásához és még több információért az idei játék különböző kiadásainak borítóin szereplő sportolókról!


A 2K további bejelentéseket tervez az NBA 2K22-vel kapcsolatban az elkövetkező hetekben, többek között a bepillantást a funkciókba, a játék zenéjének leleplezését, és live-service frissítéseket. A folyamatosan bővülő tartalmakkal és az egyik leglelkesebb kosárlabda-közösséggel, a kosárlabda sohasem állhat meg az NBA 2K-ban!


Fejlesztő: Visual Concepts. Az NBA 2K22-vel kapcsolatos további információkért látogasd meg a https://nba.2k.com/ oldalt.


Kövesd az NBA 2K-t TikTokon, Instagramon, Twitteren, YouTube-on, és Facebookon a legfrissebb NBA 2K22 hírekért.

 

 2021.07.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes