Get Adobe Flash player

 

Hír - Bemutatkozik a Grand Cathay! Új nép lesz elérhető a Total War™ Warhammer 3®-ban!

"Grand Cathay földje harmóniában él az őt körülvevő világgal. Minden harcos tudja hol a helye a Celestial Dragon Emperor tervében. A Sárkány serege maga a tökéletesség: cél és akarat ötvözete. Vagy ahogy mások ismerik: The Harmony of Stone and Steel."


Legendary Lords
Grand Cathay az egyik legősibb és legerősebb civilizáció a Warhammer® világában, mely évezredekig háborítatlanul fejlődhetett. A Celestial Dragon Emperor gyermekei uralkodnak ezen a földön; ősi és hatalmas lények, melyek képesek emberi alakot ölteni, de a mondák misztikus erejével, a „Yin és Yang" hatalmával is bírnak.


Miao Ying; a Storm Dragon, Northern Cathay úrnője, a Great Bastion seregeinek parancsnoka. Hideg és zárkózott, a történetírók szerint. Az ő feladata Northern Cathay védelme. Atyja, a Celestial Dragon Emperor bízta rá ezt a feladatot még évszázadokkal ezelőtt, amikor megerősítette a birodalom északi őrségét.


Zhao Ming; az Iron Dragon, Western Cathay ura, a Sky Road őre, ez az út vezet a Mountain of Mournhoz. Harcedzett veterán, aki már mindent látott, amit a csatatér mutathat; az Iron Dragon a birodalom nyugati végeinek őre és ő tartja kordában a sivatagi klánokat is. Még akkor is, ha ezért a többi Sárkány megkérdőjelezi épelméjűségét

 

A „Cathay játékstílus"
Ha egy szóval kellene leírni Cathayt, akkor az a harmónia lenne. A Dragons of Cathay - és áttételesen a seregeik is -, olyan lények, melyek mindenekelőtt harmóniára törekszenek a világgal, amiben élnek. Ez igaz arra is, ahogy a háborúhoz viselnek.

Eredendően Cathay seregeinek legnagyobb erőssége a védelem. A Dragon Emperor serege nem enged egy centit sem. Ha egyszer megveti a lábát a csatatéren, akkor az ellenségnek nincs esélye visszavonulásra bírni őket. Széles pajzsuk és pusztító tűzerejük felmorzsol minden támadást. Ha pedig a sereg megmozdul, egyetlen organizmusként teszi, tökéletes harmóniában. Minél tovább tudják fenntartani ezt az állapotot a csatatéren, annál inkább nő az erejük.


A sereg összetétele
Technológiai értelemben Cathay az Old World egyik legfejlettebb népe. A cathayi harcigépezet pusztító, lenyűgözően sokoldalú és technológiai értelemben bámulatosan fejlett. És halálos. A sereg magját a tökéleteségig fejlesztett gyalogság adja: Jade Warriorok, és az elit Celestial Dragon Guardok. Egy sereg sem teljes a támogató egységek nélkül: Terracotta Sentinelek, fantasztikus Wu-Xing War Compass-szok és az éteri Great-Jade Longma Riderek teszik teljesé és tökéletessé a Celestial Dragon Emperor seregét.


A következő hetekben további információk lesznek elérhetőek a Grand Cathayról.

 2021.09.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 6 (XONE/XSX) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS5) Lövöldözős / FPS
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes