Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT A BORDERLANDS 3 MÁSODIK KAMPÁNYKIEGÉSZÍTŐJE

A Gearbox a PAX East rendezvényen tartott előadása során számos nagy bejelentést tett a Borderlands 3 az elkövetkező hónapokban, és azon túl várható tartalmairól.

 

 

Először is a Borderlands 3 2020. március 13-án a Steam kínálatába is megérkezik, crossplay támogatással az Epic Games Launcher és Steam verzió között. Az új SHiFT párosítási funkciónak köszönhetően a játékosoknak lehetősége lesz barátokat hozzáadni Barát Listájukhoz, kooperatív partikhoz csatlakozni és másokkal együtt játszani attól függetlenül, hogy melyik PC-s klienst használják. A Gearbox emellett további PC crossplay funkciókat is tervez - köztük a platformok közti fegyverküldés lehetőségét - a játék Steam megjelenését követő hetekben.

 

 

Ezt követően 2020. március 26-án a játékosok fejest ugorhatnak egy meglepően veszélyes eljegyzési partiba a Borderlands 3 második Guns Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock kampánykiegészítőjébe. Sir Alistair Hammerlock és Wainwright Jakobs végre egybekelnek, és szeretnének, hogy te is csatlakozz az ünnepléshez a fagyos Xylourgos bolygón tartott lakodalmukon. A jeges puszták ugyan meg lettek tisztítva, de a helyi vadvilág legádázabb lényei és Cursehaven kísérteties városa - ahova a találkát megbeszéltétek - egy Vault Monster kolosszális teteme alatt rejtőzik.

 

 

Mintha a fagyos világ csípős időjárásával és kegyetlen lényeivel nem lenne így is elég barátságtalan a fogadtatás, egy a Vault Monster tetemét istenítő okkultista csapat is eltökélten próbálja megakadályozni a frigyet. Neked a másvilági gonoszokat visszaverve kell lehetővé tenned, hogy Wainwright és Hammerlock kimondhassák a boldogító igent, de szerencsére a galaxis legvagányabb esküvőtervezője is a segítségedre lesz: Gaige, a szökevény Vault Hunter (és visszatérő közönség kedvenc karakter) elválaszthatatlan robotbarátja, Deathrap oldalán. Ez persze nem minden:

 

• Találkozz régi barátokkal és állj össze titokzatos új karakterekkel, hogy a szerelem győzedelmeskedhessen a borzalmak sora felett.
• Nézz szembe vérszomjas ellenfelekkel és kihívást jelentő főellenfelekkel, köztük idegen fenevadakkal, visszataszítóan mutálódott okkultistákkal, és hidegvérű banditák klánjával.
• Merülj el az elátkozott helyiek zavarbaejtő és esetenként őrült háttértörténeteiben a mellékküldetések során.
• Fegyverkezz fel a galaxis legpusztítóbb felszereléseiből, köztük egy halom új Legendás mordállyal és néhány rendkívül erős Class Moddal.
• Mutasd meg stílusérzéked egy sor új kozmetikai tárggyal a fejektől kezdve a kosztümökön át egészen az interaktív szobadekorációkig és kocsifestésekig.

 

Ahogy a Moxxi's Heist of The Handsome Jackpot, úgy Guns Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock is a Borderlands 3 Season Pass és a Borderlands 3 Super Deluxe Edition részeként elérhető.

 

A Gearbox és a 2K bepillantást engedett a Borderlands 3 idén nyáron érkező harmadik kampánykiegészítőjébe is egy koncepciós rajzzal, de erről további információkat később várhatók.

 

A Gearbox és a 2K továbbá kiadta a játék tartalmi ütemtervét is, ami bemutatja az elkövetkező hónapokban várható ingyenes újdonságokat, mint áprilisban a Borderlands 3 end-game tartalmait és a Mayhem módosítók működését átalakító Mayhem Mode 2.0, valamint a specifikus jutalmakért kartell ügynökök levadászásával megbízó Revenge of the Cartels szezonális esemény.

 

Májusban megérkezik a második Takedown küldetés, a Guardian Takedown, ami ahogy a tavaly novemberi Takedown at the Maliwan Blacksite, szintén a játék legnagyobb kihívást jelentő tartalmait fogja kínálni. Ez az intenzív önálló küldetés a rejtélyes Eridians témája köré fog felépülni nem csak új főellenfelekkel, de új felszerelésekkel és kozmetikai tárgyakkal egyaránt. A nehézség alapjáraton a csapat méretéhez igazodik, de amennyiben szeretnéd megtapasztalni a Takedown igazi arcát, akkor a True Takedown Mode aktiválásával feljebb tekerheted a kihívásokat, ami négy teljesen kimaxolt Vault Haunterhez igazítja a nehézséget.

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.02.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes