Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT A TECHNOMANCER KASZT AZ OUTRIDERS BROADCAST LEGÚJABB ADÁSÁBAN

A Square Enix® az OUTRIDERS Broadcast harmadik adásában felfedte a People Can Fly (Gears of War: Judgment, BULLETSTORM) és a Square Enix External Studios (SLEEPING DOGS®, JUST CAUSE®) várva várt lövöldözős szerepjátéka, az OUTRIDERS utolsó kasztját.

 

 

Devastator és Pyromancer csapattársai oldalán küzdve az intenzív összecsapásokban, az új előzetesben ezúttal a Technomancer kerül a reflektorfénybe, bemutatva pusztító képességeit az OUTRIDERS egyik kihívásokkal teli küzdelmében a sokból.

 

 

Az igazán szabadon bevethető fegyverek és képességek keverékével, ami a harctér szuperhumán istenévé tesz, az OUTRIDERS egy agresszív, intenzíven brutális lövöldözős szerepjáték élmény, ami garantáltan próbára tesz, ahogy igyekszel meghatározni játékstílusod, valamint elsajátítani a képességeid, kasztod és felszerelésed közti egyensúlyt. Játssz egyedül, vagy csapatban két másik játékos oldalán, és kreálj halálos kombinációkat, ahogy beutazod a veszélyekkel teli, ellenséges Enoch bolygó vidékeit.

 

 

„A Technomancer egy izgalmas és rugalmas kaszt, ami bármivé felépíthető a tömegkontrollra fókuszált támogatótól a hatalmas sebzést okozó, nagy erejű tüzérségig. Remek kiegészítése lehet bármelyik OUTRIDERS csapatnak" mondta Bartek Kmita, kreatív igazgató, People Can Fly. „Az OUTRIDERS kooperatív módja egy intenzív és kihívás jelentő élmény, ami csapategyüttműködés és képességkombinálás széles kínálatát teszi lehetővé. A játékosoknak valóban el kell sajátítaniuk a csapat taktikákat, hogy felülkerekedjenek a játék legnagyobb kihívásain."

 

 

Az OUTRIDERS 2020 telén jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2020.08.26
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes