Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT AZ ASSASSIN’S CREED VALHALLA JÁTÉKMENETE

A Ubisoft a mai Inside Xbox keretében bejelentette, hogy az Assassin's Creed® sorozat következő játéka, az Assassin's Creed® Valhalla teljes mértékben kihasználja majd a következő generációs konzolok, köztük az Xbox Series X biztosította lehetőségeket.

 

 

„Fejlesztőként mindig izgatottak vagyunk, ha új hardverrel dolgozhatunk, mivel még több lehetőséget ad kreatív látomásunk kifejezésére. Az Assassin's Creed sorozat mindig is elkötelezett volt az új technológiák és az új konzolok képességei mellett, hogy a lehető leglebilincselőbb élményt biztosítsa. Izgatottak vagyunk, hogy a Microsoft csapatával szorosan együtt dolgozva hozhatjuk el az Assassin's Creed Valhalla-t az Xbox Series X-re" mondta Ashraf Ismail, Creative Director, Assassin's Creed Valhalla.

 

Az Xbox Series X-szel az Assassin's Creed Valhalla teljesen kihasználja a konzol grafikai képességeit, lehetőséget adva a játékosoknak, hogy átéljék Norvégia és Anglia nyílt világát a legapróbb részletig. Emellett az Assassin's Creed Valhalla kihasználja a gyorsabb töltési időket is, valamint a Smart Delivery technológiát, melynek köszönhetően a játékosoknak elég csupán egyszer megvenniük a játékot, amit ezután Xbox One vagy Xbox Series X platformon is játszhatnak, miután a konzol és a játék rá kiadott verziója is megjelent.

 

Az Assassin's Creed® IV: Black Flag és az Assassin's Creed® Origins készítői, a Ubisoft Montreal* gondozásában készülő Assassin's Creed Valhalla keretében a játékosok átélhetik a küzdelemről és dicsőségről szóló történeteken nevelkedett vad Viking harcos, Eivor történetét. Ebben a lebilincselő Viking élményben egy Anglia brutális Sötét Korában játszódó gyönyörű és dinamikus nyílt világot fedezhetnek fel, valamint élvezhetik az olyan új lehetőségeket, mint a fosztogatás, a fejleszthető település, illetve saját erejük és befolyásuk kiterjesztése.


Az Assassin's Creed Valhalla 2020 telén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re.2020.05.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes