Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT AZ NBA 2K21

A 2K a PlayStation Future of Gaming eseményén bemutatta az NBA 2K21 első káprázatos in-engine PlayStation 5 előzetesét. Az első következő generációs 2K cím, ami az alapoktól úgy lett felépítve, hogy teljes mértékben kihasználja a PlayStation 5 erejét, sebességét és technológiáját, valamint hogy a premier sportélmény és egy kiemelkedő vizuális bemutató legyen a videojátékok következő generációjának.

 

„Az új konzolok megjelenése nem mindennapos, így rendkívül izgatottak vagyunk, hogy betekintést adhatunk a rajongóknak abba, hogy mit tartogat számukra a következő generációs hardveren futó NBA 2K21" mondta Melissa Bell, Senior Vice President, Global Marketing, 2K. „Ma csupán egy apró részletet mutattunk be abból, hogyan építi fel csapatunk a videojátékok jövőjét az NBA 2K21-nal, és hogyan alkotjuk meg a bolygó legrealisztikusabb sportszimulátorát - egy kihagyhatatlan címet sportrajongóknak és játékosoknak egyaránt."

 

Az eseményt követően kiadott teljes előzetesben az NBA sztár Zion Williamson és a Visual Concepts társalapítója, Greg Thomas emeli ki a következő generációs konzolok képességeit, melyek villámgyors töltési idejükkel és káprázatosan realisztikus látványvilágukkal a ma legendáit a holnap technológiájával keltik életre. Zion az előzetesben labdajátékát is demonstrálja palánktörő zsákolása előtt - mindez in-game rögzítve lélegzetelállító vizuális módon, még közelebb hozva a valódi élményhez az NBA 2K21 kosárlabdaszimulációját.

 

 

„Az olyan elképesztő látványtól, mint Zion zsákolása a közel észrevehetetlen, két másodpercnél is rövidebb töltési időkig, a következő generációra készülő NBA 2K21 készen áll, hogy szétzúzza minden korábbi elképzelésünket arról, mit nyújthat a sorozat" mondta Thomas. „Az NBA 2K21-nal alkalmunk van egyesíteni a káprázatos grafikai adottságokat új játékbeli lehetőségekkel, új szintre téve a lécet a sportszimulátoroknak."

 

„Rendkívül izgatottá tesz, hogy milyen realisztikus a következő generációs játékmenet, és hogy milyen élethűen adja vissza kinézetem és játékstílusom" mondta a New Orleans Pelicans játékosa, Zion Williams. „Eszméletlen, hogy a 2K mit hozott létre az NBA 2K21-nal. Alig várom, hogy lássam mit tartogat még a játék."

 

A következő generációra az NBA 2K21 drasztikusan lecsökkentett töltési időket, páratlanul valósághű grafikát és elképesztő mennyiségű tartalmat tartogat a kosárlabda rajongóknak és játékosoknak. A rajongók új funkciókra, játékmódokra, márkákra, közösségi eseményekre, játékbeli élményekre, valamint a videojátékokban valaha volt legnagyobb zenegyűjteményre számíthatnak. Ezek az újdonságok új szinte emeli majd a sportszimulátorokkal szembeni elvárásokat idén ősztől.


Az NBA 2K21 2020 őszén jelenik meg.2020.06.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes