Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZTAK A FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE ÚJ SZINKRONHANGJAI

A Square Enix Ltd. ma izgalmas új részleteket fedett fel a díjnyertes és kritikusok által elismert FINAL FANTASY® VII REMAKE 2021. június 10-én PlayStation 5-re érkező FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE kiadásáról, ami feljavított látványvilága és számos kiegészítése mellett tartalmazni fog egy vadonatúj epizódot is Yuffie főszereplésével.

 

Az új epizód hivatalos címe FF7R EPISODE INTERmission, melyben a játékosok Yuffie jellegzetes harcstílusával teljesíthetik küldetését, hogy ellopja a legerősebb matériát a Shinra Electric Power Company-tól. Yuffie közelharcban és távoliban egyaránt jeleskedik, ahogy az Avalanche HQ támogatásával az ellenséges vonalak mögé kerül hazája egykori dicsőségének visszaállításához és bosszúja beteljesítéséhez. A Wutai elit nindzsa egységének tagjaként Yuffie sajátos játékstílust kínál, amivel többek között rászabadíthatja hatalmas ikonikus dobócsillagját ellenfeleire, míg a távolból ninjutsukat vethet be, melyeket Elemental Ninjutsu képességével elemi hatásokkal - tűz, jég, elektromosság, szél - képes felruházni.Yuffie másik képessége a „Banishment", aminek sebzési értéke a bevetése előtt felhasznált ATB függvénye. Ninjutsu támadásaihoz hasonlóan dobócsillagja bevetésekor annak elemi hatása is megváltoztatható az Elemental Ninjutsu segítségével.Yuffie „Windstorm" támadása egy forgószelet létrehozva sebzi a közelében lévő ellenfeleket, és felé is löki őket. A játékosok hamarosan még többet megtudhatnak Yuffie különleges nindzsa harcstílusáról, valamint a FF7R EPISODE INTERmission számos új harci- és játékmenet kiegészítéséről.A vadonatúj epizódban Yuffie és Sonon mellett további karakterek is bemutatkoznak, köztük Zhijie, az új Wutaian kormány és az Avalance HQ kapcsolattartója, az Avalanche HQ tagjai, Nayo, Billy Bob, Polk és Weiss, a Shinra szigorúan titkos földalatti kutatóközpontja, a Deepground szadista vezetője.A Square Enix továbbá felfedte a FF7R EPISODE INTERmission karaktereit életre keltő angol szinkronszínészeket is, mint:• Suzie Yeung, mint Yuffie Kisaragi
• Aleks Le, mint Sonon Kusakabe
• Daman Mills, mint Weiss
• Griffin Puatu, mint Zhije
• Ashley Boettcher, mint Nayo
• David Goldstein, mint Billy Bob
• Daniel Amerman, mint PolkA FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE kihasználja az új konzolgeneráció adottságait, mellyel egy sor grafikai, játékmenetbeli és rendszerbeli újítással hozza el az élményt PlayStation 5-re. A FINAL FANTASY VII REMAKE PlayStation 4 változatának birtokosai ingyenesen frissíthetnek a PlayStation 5 verzióra, és külön megvásárolhatják az új epizódot Yuffie főszereplésével egy önálló kalandként a PlayStation Store kínálatából. A FINAL FANTASY VII REMAKE lemezes változatával rendelkezőknek lemezmeghajtóval rendelkező PlayStation 5 konzolra lesz szükségük a frissítésre. A FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE egy az FF7R EPISODE INTERmission epizódot is tartalmazó kiadásban is megvásárolható lesz.

 

A FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE 2021. június 10-én jelenik meg PlayStation 5-re.2021.04.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes