Get Adobe Flash player

 

Hír - Bemutató videót kapott a Tiny Tina’s Wonderlands és már azt is tudni, mikor érkezik!

A 2K és a Gearbox Entertainment bemutatta a Tiny Tina's Wonderlands vadonatúj trailerét, mely egy őrült, fantasy témájú looter-shooter egyenesen Tiny Tina nem igazán kiszámítható elméjéből. A videóban a rajongók most először pillanthatják meg, milyen újítások érkeznek a játékkal: új fegyverek, játékmechanikai elemek - varázslás, karakter teremtés és az Overworld. A trailerből szintén kiderül, milyen hírességek adták a hangjukat a karaktereknek.


Ehhez kapcsolódóan a 2K és a Gearbox bejelentette, hogy a játék 2022, március 22-től lesz elérhető Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 és PC platformokon. Jelenleg mindegyik platformra lehetséges az előrendelés és minden játékos, aki ezt megteszi, megkapja a Golden Hero Armor Pack*-ot is a játék indulásakor. Ez a különleges armor pack minden platformra történő előrendeléshez jár. Ezen felül a játékosoknak lehetősége van regisztrálni a honlapon a hírlevélre is, így nem maradnak le a játékkal kapcsolatos hírekről se, továbbá megkapják a Town Crier Pack-ot is, ami egy játékon belüli kozmetikai kiegészítés.

 

ATiny Tina's Wonderlandsben a játékosok egy izgalmas, szellemes és különlegesebbnél különlegesebb fegyverekkel telepakolt kalandban vehetnek részt. A bemutató alapján a következőkre lehet számítani:

 

 • Tiny Tina lesz a teljesen megbízhatatlan útmutatód, egy őrült, akcióval és véle
 • tlenszerű különlegességekkel feltöltött kalandban. Fennkölt városokon, hatalmas gombaerdőkön, sötét erődökön és más, a fantasy világából ismerős, meseszép tájakon vezet majd az utad.
 • Megalkothatod a saját hősödet, több különböző karaktertípusból válogatva, melyeket kedvedre keverhetsz, illetve hat egyedi karakter képesség lista közül is választhatsz. Szintlépés, fejlődés, a fegyverarzenálod duzzasztása és a végére te leszel a tökéletes Fatemaker.
 • Pusztítsd el a gonoszt elsöprő erejű mágiával, fegyverekkel. Használd a trilliónyi fegyvered bármelyikét és töröld el a gonoszt a föld színéről. Csontvázak, földi-cápák, hatalmas főellenségek? Egyik se ellenfél.
 • Játssz egyedül vagy csapatban három barátoddal online, a döntés a tiéd. Szerezzétek meg a legjobb tárgyakat, amik csak léteznek ebben az őrült Wonderlandsben.

 


A kaland során a segítségedre lesz a makacs Captain Valentine (Andy Samberg); a szabályok megszállotja Frette, a robot (Wanda Sykes); és a bombák imádott szerelmese Tiny Tina (Ashly Burch), aki - természetesen - a szabályok megalkotója is egyben, ami azt jelenti, hogy sose tudhatod, mikor változtat valamin. Küldetésed során le kell győznöd Dragon Lordot (Will Arnett), és olyan szerethető szedett-vedett karakterekkel is találkozhatsz, mint a szeretnivaló lantos, Bardbarian és az ő Fairy Punchfatherje.


A játék fejlesztője a Gearbox Entertainment, a játék előreláthatólag PEGI 16-os besorolást fog kapni. Képernyőfotókért, key artokért és más assetekért látogass el a newsroom.2k.com oldalra.

 2021.09.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 6 (XONE/XSX) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS5) Lövöldözős / FPS
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes