Get Adobe Flash player

 

Hír - BETEKINTÉS AZ ELDEN RING LAND’S BETWEEN VILÁGÁNAK TÖRTÉNELMÉBE

BETEKINTÉS AZ ELDEN RING LAND'S BETWEEN VILÁGÁNAK TÖRTÉNELMÉBE

Ugorj fejest a George R.R. Martin - a New York Times bestseller fantasy sorozatának, a Tűz és Jég dalának írója - által kidolgozott mitológiai háttér, valamint a FromSoftware által kreált világba a legújabb trailerrel!

 

A távoli múltba kerülve újraéled a Shatteringet, a háborút, amely elhozta a sötétséget a Lands Betweenbe amit a félistenek hatalom iránti vágya kezdeményezett. Radahn hadvezér és Malenia the Severed oldalán fogsz küzdeni, ám még ezen két legyőzhetetlen harcos sem volt képes egy ennyire szétesett világot egyesíteni. Csak egy remény maradt: az új Elden Lord, amely felfedheti az árnyak fátylát, amely eltakarja Marika birodalmát.

 

A várakozásnak lassan vége. Hamarosan beléphetsz a Lands Betweenre, hogy Elden Lorddá válj. Állj készen, Tarnished, és ragadd meg azt, amit a sors neked ígért.

 

Az ELDEN RING már előrendelhető a hazai boltokban. Megjelenése 2022. február 25-én PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, és PC (STEAM) platformokra.

 

A játék ingyenes PS5 upgrade-et kínál azon játékosok számára, akik a PlayStation 4-es verziót vásárolják meg, valamint támogatja a Smart Delivery funkciót Xboxon, így egy vásárlással mind Xbox One-on, mind Xbox Series X|S konzolon elérhető a megvásárolt játék.

 

További információkért látogass el a BANDAI NAMCO Entertainment Europe oldalára vagy kövess minket Facebookon, Twitteren és YouTube-on.

 

ELDEN RINGTM & ©BANDAI NAMCO Entertainment Inc. / ©2021 FromSoftware, Inc.2021.12.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes